Update articol:

Forty Management a demarat procesul de selecție internațională pentru componenta hotelieră din Central District Lagoon City

Central District Lagoon City din București, va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, având o componentă rezidențială cu 570 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 5.700 mp de spații comerciale, precum și o componentă hotelieră, cu 250 de camere, toate construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons. 

Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Centrală și de Est cu eficiență energetică auto-susținută prin surse independente, regenerabile.

Dezvoltatorul Forty Management a angajat EST Hospitality Consulting pentru a gestiona procesul de afiliere internațională a componenței hoteliere, din acest proiect.

„Am invitat să participe în cadrul procesului de selecție toate grupurile hoteliere mari care pot aduce valoare adăugată acestui proiect inovator. Suntem încântați de răspunsurile imediate și feedback-ul pozitiv arătat de cele 9 branduri internaționale ce au depus oferte, unele în premieră pentru România. Acest proiect a generat un interes major din partea acestora, unele grupuri ofertând și 2 branduri, ceea ce ne demonstrează viabilitatea unui proiect atât de special precum Central District Lagoon City, primul proiect din CEE ce va aduce și componentele de leisure și lifestyle, în oraș, ca un veritabil “resort în town”, spune Mircea Drăghici, CEO EST Hospitality Consulting.

Tehnologia Crystal Lagoons, patentată în 190 de țări este unică în lume și permite dezvoltarea unor suprafețe de mari dimensiuni, acoperite cu apă  cristalină și plaje cu nisip alb, având un cost mic de întreținere. Până în acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima dată în Estul Europei o astfel de tehnologie, care le permite locuitorilor să practice înotul și sporturile nautice, cum ar fi navigarea sau caiacul, printre altele; sau pur și simplu să se relaxeze pe plajă, fără a fi nevoie să călătorească mai departe de propria curte.

“Conform studiilor STR Global, hotelurile cu acces la plajă generează un premium de 151% în venituri comparativ cu hotelurile din oraș. Existența acestui mix de hotel de oraș cu acces la plajă este unic, și prin asta se explică și interesul masiv al acestor branduri internaționale.” mai adaugă Mircea Drăghici.

Forty Management este o companie de dezvoltare imobiliară premiată internațional, ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District. Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (293 de apartamente în Central District Polona25, Central District Cuza99 și Central District 4 Elemente), alte 42 de apartamente în construcție (Central District Viitorului 134) și 680 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites).

 

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (02/12/2021)

Notificare - detineri < 5%

MECANICA FINA SA (MECE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014