Update articol:

Hidroelectrica oferă consumatorilor casnici un preţ fix la energie electrică, pe o perioadă de un an de zile, de 0,255 lei/KWh

Hidroelectrica oferă consumatorilor casnici un preţ fix la energie electrică, pe o perioadă de un an de zile, de 0,255 lei/KWh, pe fondul actualei pandemii de coronavirus (COVID-19) și a impactului sau asupra populației, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. 

Potrivit companiei, energia oferită este 100% energie verde. “Furnizăm energie electrică în orice locație din România şi nu introducem tarife ascunse în contractul de furnizare”, mai precizează Hidroelectrica. 

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat, ieri, că este dezamăgit de companiile de stat Romgaz şi Hidroelectrica pentru că nu intră pe piaţa de furnizare către clienţii casnici şi a avertizat că va lua măsuri în cazul în care nu se va schimba nimic în politica lor comercială.

El a spus: “Hidroelectrica. Văd în continuare că nu intră pe piaţa clienţilor casnici. Trebuie să înveţe din lecţia aceasta de liberalizare la gaze naturale, pentru că la 1 ianuarie ne aşteaptă liberalizarea la energie electrică. De ce să vând mai ieftin unui furnizor care să vândă la rândul lui mai scump unui consumator casnic, decât să nu vând eu direct la consumatorul casnic şi îmi asigur o maximizare a preţului. Evident că voi vinde mai mult decât i-aş vinde furnizorului. Văd şi acolo aceeaşi politică comercială proastă. Nu înţeleg acest lucru. Probabil că şi răbdarea mea are o limită şi probabil că dacă nu se schimba nimic vom lua măsuri”.

Întrebat ce va face efectiv în cazul acestor companii, Popescu a precizat că va impune indicatori clari pentru intrarea pe piaţa de furnizare către clienţi casnici, iar cine “nu-i respectă, pleacă”.

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021