Update articol:
Financialintelligence.ro - partener media la

Marketing in Gambling Forum – a patra ediție

Financialintelligence.ro este partener media la Marketing in Gambling Forum, ediția a patra. Evenimentul ce va avea loc în data de 5 noiembrie la Premier Palace SPA Hotel 5*  din București este organizat de Casino Life and Business Magazine și este dedicat marketingului și comunicării pentru industria jocurilor de noroc din Europa Centrală și de Est. 

Ca și la edițiile precedente participanții din țară și străinătate, vor reprezenta entități ce își desfășoară activitatea în toate zonele industriei jocurilor de noroc, potrivit organizatorului.

Programul evenimentului este menit să aducă noi elemente și tehnici de marketing și comunicare moderne și eficiente, noțiuni ce pot face diferența dintre o afacere de succes și un eșec lamemntabil.

Au fost invitați să facă parte din program speakeri de notorietate, personalități din țară și străinătate, oameni care au demonstrat de-a lungul timpului că stăpânesc tehnicile de marketing și comunicare.

Organizatorul promite că tematicile vor fi interesante astfel încât timpul petrecut la Forum să fie eficient.

Parteneri ai celei de a 4a ediții a evenimentului Marketing in Gambling Forum sunt compania Game World  și asociația ROMBET.

Partener media este portalul FinancialIntelligence.ro.

 

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021