Update articol:

Ministrul austriac al sănătăţii demisionează, declarându-se epuizat în contextul pandemiei de COVID-19

Ministrul austriac al sănătăţii, Rudolf Anschober, a anunţat marţi că demisionează, din cauza faptului că este surmenat în contextul pandemiei de COVID-19, iar sănătatea sa a fost afectată, informează Reuters.

“Eu… nu vreau să mă distrug”, a spus Anschober, 60 de ani, într-un scurt comunicat transmis mass-media, adăugând că a avut recent probleme cu tensiunea arterială şi este epuizat.

Pe Facebook, acesta a scris: “Astăzi îmi iau la revedere de la guvernul federal. În vremuri de pandemie, este nevoie de un ministru al sănătății 100 la sută în formă. Nu sunt eu acela în acest moment. Voi preda totul succesorului meu în următoarele câteva zile și mă voi recupera  în următoarele săptămâni. Până atunci, iau și o  pauză de Facebook. Multă iubire”.

Rudolf Anschober este membru al partidului Verzilor, partener în cadrul coaliţiei de guvernare din Austria, conduse de conservatori, potrivit Agerpres.

Capitala Viena şi alte regiuni din estul Austriei sunt în lockdown de la începutul lunii aprilie din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus.

 

 

BVB | Știri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (05/12/2022)

Convocare AGOA 12 (13) ianuarie 2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (05/12/2022)

Tranzactii intre parti afiliate EFSA - OPCOM

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (05/12/2022)

Notificare cu privire la numarul si tipul de investitorilor

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (05/12/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 28 noiembrie - 2 decembrie 2022