Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

SIF Banat Crișana a obținut Premiul pentru diversificarea portofoliului de active în perioada de criză, la Gala Financial Intelligence – VIDEO

SIF Banat Crișana a obținut Premiul pentru diversificarea portofoliului de active în perioada de criză, la Gala Financial Intelligence.

Bogdan Drăgoi, Președinte SIF Banat Crișana, a declarat: “Vă felicit pe voi, echipa Financial Intelligece, ați reușit, an de an, să ne surprindeți într-un mod plăcut. Trebuie să recunosc că, în această perioadă de pandemie, ați realizat această Gală de excepție. Felicitări echipei Financial Intelligence! Sunt foarte curios să văd cum veți întrece acest moment anul viitor.”

Referitor la 2020, Bogdan Drăgoi a spus că a fost un an dificil și neașteptat: “Din punct de vedere al managementului, ne-am confruntat cu o nouă realitate. Dacă până în pandemie, în zona de producție, dacă aveai clienți din zona Germania, Franța, Italia era ținta către care aspirai, acum a devenit un liability. Am reușit destul de rapid și de devreme să ne reprofilăm, atât baza de clienți, cât și gama de produse.
Ca portofoliu, am rămas activi, chiar dacă anul a fost dificil. Am continuat să investim în firmele din grup, unde suntem acționari majoritari, și am câștigat în anumite zone cotă de piață. Aș vrea să dau exemplul Biofarm, care, de 6 ani de zile, are, an de an, o creștere, atât a cifrei de afaceri, cât și a profitabilității.  (…)
Pe lângă această reorientare, am intrat și în domenii de activitate noi. Este vorba de real estate – în proiecte pe care deja le dețineam și proiecte noi pe care le-am achiziționat. Fac referire și la ultima tranzacție imobiliară, și anume platforma IMGB. Am devenit, în momentul de față, având în vedere și fabrica Helitube, pe care o deținem, și alte proprietăți în sectorul 2, unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri intravilane din București. Avem aproape 66 ha în portofoliu, ceea ce ne deschide o nouă zonă de activitate pe care o vom exploata în anii ce urmează.

A fost un an dificil, care ne-a testat. Pot să spun că am trecut cu brio, dar am învățat foarte multe lucruri.”

SIF Banat Crișana a generat, printr-o politică investiționala îndrăzneață, dinamică și adaptată noului context, o creștere a activului net, chiar și în această perioadă dificilă, menținându-și astfel prima poziție din punct de vedere al valorii VAN.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/01/2021)

Etapele procesarii efectelor hotararii AGEA din data de 15.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/01/2021)

Perioada inchisa tranzactionare 28.01.2021 - 26.02.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S2 2020