Update articol:

SIF Transilvania convoacă acționarii pentru alegerea unui Consiliu de Supraveghere din cinci membri

SIF Transilvania convoacă acționarii, pe 4 decembrie, pentru trecerea la un Consiliu de Supraveghere din cinci membri, conform unui raport transmis Bursei de Valori București.

Pe ordinea de zi a AGA este alegerea Consiliului de Supraveghere al societăţii, format din 5 membri, pentru un mandat de 4 ani, cu începere de la data autorizării componenţei C.S. de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

De asemenea, AGA va decide constatarea încetării mandatului membrilor Consiliului de Supraveghere, în funcţie la data adunării generale, nealeşi de către adunarea generală, de la data autorizării de către A.S.F. a membrilor Consiliului de Supraveghere aleşi în cadrul acestei şedinţe a adunării generale a acţionarilor şi aprobarea acordării pentru fiecare membru al Consiliului de Supraveghere în funcţie la data şedinţei A.G.O.A. neales în cadrul noului Consiliu de Supraveghere a unei indemnizaţii egală cu valoarea indemnizaţiilor ce puteau fi încasate până la finalul mandatului, respectiv o indemnizaţie calculată pentru perioada cuprinsă între data autorizării de către A.S.F. a membrilor C.S. aleşi în cadrul acestei şedinţe şi data de 27.04.2021.

La AGA se va mai discuta aprobarea Strategiei de dezvoltare a societăţii pentru perioada 2020-2024 și aprobarea Declaraţiei de politică investiţională pentru perioada 2020-2024.

În iunie, acționarii SIF3 au decis că CS-ul va avea cinci membri, față de șapte în prezent, conform modificărilor actului constitutiv.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (24/11/2020)

Incetare Perioada Proba/Mandat DG - Numire Director General Interimar - EN

Sphera Franchise Group (SFG) (24/11/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

MedLife S.A. (M) (24/11/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 16-20 noiembrie 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/11/2020)

Incetarea de drept a mandatului dlui Cristian Gentea