Update articol:
Silviu Mototolea, fost șef al ROMFILATELIA, după ce a fost acuzat că face parte din clanul Duduienilor:

“Sunt român, sunt rom, dar nu sunt interlop!

Silviu Mototolea, fost șef al ROMFILATELIA, reacţionează după ce a fost acuzat că face parte din clanul Duduienilor, spunând că nu există vreun grad de rudenie între el, familia sa și vreun clan de interlopi şi că nu a avut vreodată probleme cu legea.

Silviu Mototolea a explicat: “A curs multă cerneală despre faptul că un așa zis membru din clanul Duduienilor a ocupat o funcție publică timp de 4 luni în Consiliul de Administrație al ROMFILATELIA.

Ba că e varul soției lui Emi Pian, ba că este rudă directă cu cei din familia Duduienilor, Silviu Mototolea vine acum și lămurește toate speculațiile cu privire la așa zisa lui implicare în această lume tumultuoasă. Cel care a avut o funcție tranzitorie la una dintre cele mai respectate instituții de stat susține că e trist și dezamăgitor ca oamenii să îl judece și să îi pericliteze imaginea doar pentru că se numește Mototolea și pentru că este de etnie romă.

Mă numesc Silviu Mototolea și declar public nu doar că nu sunt interlop, dar nici măcar nu știu ce înseamnă acest lucru.
Mă numesc Silviu Mototolea și declar public:

1. Nu am absolut nici o legătură cu clanul Duduienilor.
2. Nu sunt cumnatul lui Emi Pian.
3. Nu sunt verișorul văduvei lui Emi Pian.
4. Nu există vreun grad de rudenie între mine, familia mea și vreun clan de interlopi.
5. Nu am fost certat vreodată cu legea, cercetat penal sau implicat în poveștile cu clanuri preluate de aproximativ toată presa din România.
Am fost membru provizoriu pe un loc vacant al CA Romfilatelia SA, timp de 3 luni. Am demisionat din acest post în momentul în care am văzut că unele grupuri de interese vizau postul pe care îl ocupam eu și mai ales când am văzut că sunt pregătiți să se folosească de absolut orice mizerii la adresa mea”.

În presă au apărut informaţii potrivit cărora “Unul dintre membrii clanului Duduianu a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând, relatează gandul.info“.

Romfilatelia ne-a transmis că Silviu Mototolea nu mai face parte în prezent din Consiliul de Administraţie al Romfilatelia: “Silviu Mototolea nu mai face parte din Consiliul de Administraţie al Romfilatelia. În urma informațiilor apărute în massmedia, cu privire la numirea lui Silviu Mototolea în cadrul Consiliului de Administraţie al Romfilatelia, menţionăm că acesta nu mai face parte din această structură. Silviu Mototolea a fost numit în cadrul Consiliului de Administraţie, la 27 ianuarie 2020, pe o perioadă determinată de 4 luni, însă mandatul acestuia s-a încheiat prin demisie, la data de 14 mai 2020. Precizăm că numirea acestuia s-a efectuat cu îndeplinirea condiţiilor legale”.

Romfilatelia: Silviu Mototolea nu mai face parte în prezent din Consiliul de Administraţie; a fost numit membru CA în ianuarie 2020, dar mandatul s-a încheiat în 14 mai, prin demisie

BVB | Știri BVB

VRANCART SA (VNC) (18/08/2022)

Intalnire investitori si analisti - Sem 1 2022

CONPET SA (COTE) (18/08/2022)

Hotararea AGOA 18.08.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Listare produse structurate pe pietele regionale

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (18/08/2022)

Teleconferinta Investitori de Retail - Rezultate Financiare Semestrul I, 2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/08/2022)

Convocare AGA O & E 22.09.2022(23.09.2022)