Update articol:
Reacţie la informaţiile publicate de presă

Romfilatelia: Silviu Mototolea nu mai face parte în prezent din Consiliul de Administraţie; a fost numit membru CA în ianuarie 2020, dar mandatul s-a încheiat în 14 mai, prin demisie

Silviu Mototolea nu face parte în prezent din Consiliul de Administraţie al Romfilatelia, potrivit unui comunicat de presă al companiei. 

Aceasta a transmis: “Silviu Mototolea nu face parte din
Consiliul de Administraţie al Romfilatelia. În urma informațiilor apărute în massmedia, cu privire la numirea lui Silviu Mototolea în cadrul Consiliului de Administraţie al Romfilatelia, menţionăm că acesta nu mai face parte din această structură.

Silviu Mototolea a fost numit în cadrul Consiliului de Administraţie, la 27 ianuarie 2020, pe o perioadă determinată de 4 luni, însă mandatul acestuia s-a încheiat prin demisie, la data de 14 mai 2020. Precizăm că numirea acestuia s-a efectuat cu îndeplinirea condiţiilor legale”.

În presă au apărut informaţii potrivit cărora “Unul dintre membrii clanului Duduianu a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia. Silviu Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând, relatează gandul.info“.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii