Update articol:

Suport IT gratuit pentru firmele care s-au reprofilat pentru a lupta împotriva Covid-19

firme online, Economia digitală Sursa Pixabay

Magnetic IT Services oferă gratuit servicii IT societăților românești din prima linie de luptă împotriva Covid-19, cu scopul de a le crește productivitatea, minimizând riscurile de întrerupere în activitate și a le proteja împotriva atacurilor cibernetice, potrivit unui comunicat.

„Companiile românești se unesc în lupta împotriva Covid-19 pentru a identifica soluțiile de care toți avem nevoie pentru a depăși criza medicală, economică și socială prin care trecem. Acesta este modul prin care noi susținem companiile care luptă în prima linie, oferindu-le posibilitatea să iși concentreze toate eforturile către producție în aceste momente dificile”, a declarat Georgian Dumitrache, CEO Magnetic IT Services.

Sprijinul este adresat companiilor care și-au schimbat activitatea pentru a produce în această perioadă de criză dezinfectanți, izolete, măști, echipamente medicale, sau tratamente împotriva Covid-19 și va consta în suport pentru tot ceea ce înseamnă infrastructura lor IT: servere, echipamente de rețea, stații de lucru, securitate, etc.

La această ințitiativă se alătură și Binbox, unul dintre jucătorii importanti din piața de cloud din România, care pune la dispoziția acestor companii și servere virtuale (VPS) pe platformele Microsoft Azure Stack și VMW. Acestea permit stocarea, într-un cloud privat, de aplicații, email-uri sau alte date, cu respectarea celor mai stricte reguli privind suveranitatea datelor.

Totodată, Magnetic IT Services va putea funcționa pentru acești producători ca furnizori de servicii IT de second opinion, asigurând, în funcție de necesități și împreună cu echipele interne, consultanță IT, suport IT, externalizare IT, remote, infrastructură critică și helpdesk.

Aceste servicii nu presupun efort suplimentar din partea societăților vizate și nici deplasări sau contact direct între echipe. Totul se va face la distanță prin metode electronice.

„Susținem și apreciem lupta companiilor din România care vin în sprijinul populației și al sistemului sanitar prin producția de dezinfectanți, izolete, măști sau tratamente. Cred că este foarte important pentru noi toți ca aceste companii să nu devină vulnerabile din punct de vedere cibernetic. De aceea le punem la dispoziție expertiza și disponibilitatea întregii echipe, vrem să le oferim tot suportul necesar pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții de maximă siguranță și fără întreruperi in activitate”, a precizat Georgian Dumitrache, CEO Magnetic IT Services.

Magnetic IT Services este singura companie românească de IT Outsourcing care deține cea mai prestigioasă certificare IT din lume Cisco Certified Internetwork Expert.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (06/12/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 29 noiembrie - 3 decembrie 2021

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (06/12/2021)

Notificare cu privire la numarul si tipul de investitorilor

PREBET SA AIUD (PREB) (06/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

UZTEL S.A. (UZT) (06/12/2021)

Hotarari AGA O & E din 06.12.2021