Update articol:

„Survivor Romania” își caută concurenții pentru cel de-al doilea sezon

Survivor Romania

„Survivor Romania”, reality-ul revoluționar, care forțează toate limitele și provoacă la maximum, își caută concurenții pentru cel de-al doilea sezon! Rezistența fizică și psihică, abilitățile sportive, puterea de adaptare sunt calități ce pot face din orice persoană care a implinit vârsta de 18 ani, un potențial candidat la titlul de „Survivor România”, potrivit unui comunicat de presă.

Un adevărat experiment social, acest reality, format internațional de succes, produs de Acun Medya, pune la încercare concurenții, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg, inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.

Concurenții își construiesc singuri adapost, își procură și câștigă hrana prin abilitățile fizice și inventivitate, și sunt nevoiți să aplice o strategie pe termen lung pentru a-și construi alianțe și a rezista cât mai mult în concurs.

Primul sezon al reality-ul difuzat de Kanal D, filmat în Republica Dominicana, a înregistrat un succes uriaș și și-a inspirat publicul prin valori precum camaraderia, dorința de depășire a limitelor, onestitate, fairplay.

Toți acei curajoși care își doresc să demonstreze că au calități de învingător se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată „Survivor România” accesând site-ul survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere. Castingul se va desfășura în condiții ce vor îndeplini toate condițiile de siguranță, în contextul reglementărilor sanitare impuse de pandemie.

BVBStiri BVB

SOCEP S.A. (SOCP) (02/12/2020)

Corectia valorii dividendului brut per actiune

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (02/12/2020)

Semnarea unui contract de creditare: ProCredit Bank - Dendrio

TURBO LONG ON BRD GROUPE SICIETE GENERALE SA (RCBRDTL3) (02/12/2020)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG - modificare limita variatie din 03.12.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (02/12/2020)

Incheierea procesului de fuziune a societatilor de servicii energetice

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 - 27.11.2020