Update articol:
COMUNICAT DE PRESĂ

Tehnologia își spune cuvântul și în sfera produselor de dezinfectare! Polti lansează Sani System Business

Există multe întrebări legate de cele mai eficiente modalități pentru eliminarea microorganismelor dăunătoare din încăperi. Ce produse de dezinfectare ar trebui să fie folosite, cât de des este necesar să fie utilizate, ce zone sunt mai predispuse la contaminare, iar lista poate continua. Necesitatea unei dezinfectari riguroase nu poate fi ignorată în aproape niciun spațiu public, cu precădere în clinici, cabinete, studiouri, săli de fitness, saloane de înfrumusețare sau orice spațiu de lucru, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru a asigura igienizarea și distrugerea completă a microorganismelor din mediile cu risc de contaminare biologică, Polti sare în ajutorul companiilor prin intermediul Tehnologiei brevetate Superheated Chamber. Aceasta se face remarcată în domeniul dedicat unor astfel de produse de dezinfectare grație funcțiilor pe care le îmbină, se mai arată în comunicat.

Prin generarea unui abur saturat și supraîncălzit în interiorul boilerului Polti Sani System Business, care atinge o temperatura la ieșire de până la 180°C, această tehnologie este capabilă să elimine până la 99,99%  dintre virusuri, germeni, bacterii, ciuperci și spori, transmit reprezentanții Polti.

Potrivit comunicatului: ”Produsele de dezinfectare Polti, precum aparatele Polti Sani System, dezinfectantii și sistemele de igienizare cu abur, sunt patentate și dezvoltate în colaborare cu Facultatea de Medicină și Chirurgie a Universității din Pavia, Italia. Mediile cu risc de contaminare biologică pot fi dezinfectate cu o mare eficiență prin intermediul aparatelor cu abur profesionale, care sunt dedicate unui astfel de scop.

Capacitatea aparatelor de curățat cu abur Polti este dovedită prin experimentele efectuate în laboratoare. Conform rezultatelor obținute în urma testelor realizate pe cele mai răspândite microorganisme, se atestă faptul că aceste aparate sunt capabile să omoare și să elimine până la 99,99% din virusuri, germeni și bacterii. S-a dovedit, prin intermediul datelor științifice și a rezultatelor experimentale, că aburul produs poate distruge chiar și temutul coronavirus (Covid-19).

Pentru prezentarea Tehnologiei brevetate Superheated Chamber, Polti organizează un eveniment LIVE, care va fi transmis pe pagina de Facebook Polti România, luni – 27 iulie, de la ora 10:00. Acesta este adresat companiilor de curățenie, clinicilor și tuturor persoanelor juridice interesate de găsirea unor soluții naturale pentru dezinfectarea birourilor și a spațiilor publice. Această tehnologie se face remarcată pe piața produselor de dezinfectare, iar capacitatea sa de eliminare a 99,99% dintre microorganisme este dovedită prin teste de laborator și date științifice.

De mai bine de 40 de ani, compania oferă soluții ecologice și produse de înaltă calitate. Grupul Polti se dedică realizării aparatelor electrocasnice moderne, care să nu dăuneze naturii. Fondată de către Franco Polti, compania este, astăzi, prezentă în 52 de țări din întreaga lume prin filiale și distribuitori.

Toate aparatele Polti, inclusiv aceste produse de dezinfectare, sunt concepute pe baza a trei mari considerente: eficiență, depășirea așteptărilor tuturor clienților și grijă pentru mediul înconjurător. Compania oferă o gama variată de produse revoluționare, precum aspiratoare cu abur, stații de călcat cu abur și aparate de curățat profesionale. Acestea pot fi utilizate atât în locuința personală, cât și în spații des circulate, precum hoteluri, moteluri sau pensiuni. Pentru astfel de locații, există o gamă diversă de echipamente dedicate, toate acestea fiind dotate cu accesorii aferente de cea mai bună calitate.”

 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative