Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

Teraplast a obținut Premiul pentru cel mai dinamic grup din construcții, la Gala Financial Intelligence – Video

Teraplast a obținut Premiul pentru cel mai dinamic grup din construcții, la Gala Financial Intelligence.

Ovidiu Gurău, Director Comercial TeraPlast, a spus: “Performanțele TeraPlast și modul în care se prezintă, astăzi, Grupul TeraPlast sunt rezultatul muncii oamenilor care îl compun.

2020 a reprezentat un an cu rezultate record. Deși a fost un an greu, acest lucru nu ne-a descurajat, ci ne-a ambiționat. Evoluția pieței ne-a ajutat să livrăm rezultate din ce în ce mai bune. (…) Am întregistrat performanțe foarte bune pe Bursa de Valori București, am anunțat rezultate în creștere în fiecare trimestru. In același timp, vrem să rămânem în continuare un grup dinamic și ne propunem să ne dezvoltăm și adaptăm, astfel încât să aducem în continuare plus valoare acționarilor, angajaților și partenerilor Grupului Teraplast. Se vor investi, în perioada următoare, 32 de milioane de euro pentru dezvoltarea de capacități de producție pentru produse cu care suntem deja în piață, cât și pentru produse noi, care acum sunt aduse în mare parte din import”.

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător român de materiale de construcții. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Recycling și TeraPlast Ungaria.

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2021)

Raport curent privind importanta votului prin corespondenta AGA 27.01.2021

BERMAS S.A. (BRM) (19/01/2021)

Calendar financiar an 2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2021)

Raport curent cf. art. 234 litera i) din Reg. 5/2018

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (19/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014