Update articol:

Un nou magazin Altex, investiție de peste 5 milioane de euro la Lugoj

Altex va deschide, pe 5 noiembrie, un nou magazin într-un spațiu propriu la Lugoj, în urma unei investiții de peste 5.000.000 euro, potrivit unui comunicat de presă.

Deschiderea noului centru de servicii face parte din strategia de extindere pe 2020 a grupului Altex, facilitând astfel accesul cât mai multor consumatori la produse și tehnologii noi, la prețuri avantajoase. Aceștia vor putea alege, și la Lugoj, dintr-o gamă bogată de peste 40.000 de produse și vor beneficia de servicii de consultanță personalizată și soluții de finanțare flexibile.

În ziua inaugurării, noul centru Altex îi așteaptă cu reduceri și oferte speciale, în limita stocului disponibil. Clienții pot afla mai multe detalii despre aceste oferte pe pagina dedicată noului magazin sau pe Facebook, accesând facebook.com/events/.

Totodată, în acord cu măsurile de siguranță și protecție împotriva răspândirii COVID 19, Altex vine în ajutorul clienților săi prin promoții la produse specifice. Astfel, primii 300 de clienți care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție.

,,Indiferent de perioada dificilă prin care trecem cu toții, Altex își respectă planul de investiții stabilit până la sfârșitul acestui an, astfel că extindem rețeaua de magazine în vestul țării.  Venim către clienți, cu produse și servicii de calitate, prețuri imbatabile și ne dorim ca fiecare dintre ei să aibă parte, și în magazinul de la Lugoj, de o experiență de cumpărare cât mai bună. Oamenii au la dispoziție servicii precum click&collect, rezervă online, ridică în magazine, retur, iar specialiștii noștri îi vor îndruma și le vor propune, acolo este nevoie, soluții de finanțare adaptate, nevoilor și bugetului fiecăruia, care pot fi aprobate pe loc.”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Cel mai nou centru de servicii din rețea funcționează într-un spațiu propriu de 1.500 mp, și beneficiază de 35 de locuri de parcare. În linie cu digitalizarea și implementarea de noi tehnologii la nivelul rețelei, magazinul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, etichete electronice și display-uri digitale. Se asigură, astfel, o mai mare vizibilitate a produselor la raft și eficiență în schimbarea prețurilor. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție info point-uri, unde vor afla toate informațiile despre produsele și serviciile dorite.

Noul magazin Altex din Lugoj se află pe Strada Timișorii nr 127-131 și va funcționa de luni până sâmbătă, între orele 09:00 și 20:00 și duminică, între orele 09:00 și 18:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 08:00 și 22:00.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL