Update articol:

Willem Schoeber a decis să renunțe la funcția de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA

Consiliul de Administrație al Electrica SA a luat act de decizia domnului Willem Schoeber de a renunța, începând cu data de 7 februarie 2019, la calitatea domniei sale de membru în Consiliul de Administrație al companiei.
Willem Schoeber va continua să-și îndeplinească responsabilitățile în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA până la data de 6 februarie 2019.

Valentin Radu, președinte al Consiliului de Administrație al Electrica SA: „În numele companiei, vreau să mulțumesc domnului Willem Schoeber pentru activitatea desfășurată în beneficiul Electrica, începând din 2016, când a devenit membru al Consiliului de Administrație. În numele colegilor din Consiliul de Administrație, îi urez succes în activitățile viitoare”.

Willem Schoeber are experienţă de peste 40 de ani în domeniul energiei. Cea mai mare parte a activităţii sale profesionale a fost derulată în cadrul grupurilor Royal Dutch Shell şi EWE, unde a deţinut diferite poziţii în top managementul filialelor din Olanda, Franta, Germania, Turcia şi SUA.
Începând cu anul 2013, Willem Schoeber este consultant independent în afaceri și membru al Consiliului de Administratie al Neste Oyj (Helsinki, Finlanda), al Consiliului de Supraveghere al Gasunie NV (Groningen, Olanda) și al comitetelor de audit ale acestor consilii.
Willem Schoeber a devenit membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA în mai 2016.

 

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (27/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/10/2020)

Tranzactie cu parti afiliate

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni