Update articol:

William, Harry și soțiile lor au apărut împreună în public la Windsor. CNN: Prințul William întinde ramura de măslin

Prințul și prințesa de Wales, William și Catherine, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au avut o apariție surpriză, sâmbătă, la castelul Windsor. Ei au ieșit împreună în fața castelului pentru a le mulțumi sutelor de oameni care se adunaseră acolo ca să-i aducă un omagiu Reginei, potrivit digi24.ro. Au petrecut alături de public peste 40 de minute și  au fost primiți cu aplauze și urale.

Cei patru au ieșit alături, pe jos, pe poarta castelului și au fost văzuți vorbind. Au mers apoi pentru a se uita la rândurile de flori și mesaje lăsate lângă gard de cei care regretă moartea reginei Elisabeta a II-a, după care s-au îndreptat spre publicul aflat în spatele barierelor de securitate, au dat mâna cu oamenii, au vorbit cu ei și le-au mulțumit pentru sprijin.

Este prima lor apariție publică de la moartea Suveranei și prima apariție, împreună, a celor doi frați și a soțiilor lor după mai bine de doi ani. Ultima dată au fost văzuți în această formulă de Ziua Commonwealth-ului, pe 9 martie 2020. La ceremonia religioasă pentru Jubileul de Platină al reginei, din iunie, William, Harry, Kate și Meghan, au luat parte, dar au venit separat și nu au fost văzuți stând împreună.

În plus, Harry și Meghan nu au apărut la Jubileu alături de Regină în momentul în care familia a salutat publicul din balconul regal. Asta, pentru că Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle lor regale și s-au mutat de câțiva ani în Statele Unite, acolo unde li s-a născut al doilea copil, fetița căreia i-au dat numele de alint al reginei: Lilibet.

Apariția celor două cupluri, sâmbătă, nu a fost anunțată în prelabil și a venit ca o surpriză, mai ales că de luni de zile se fac speculații că ar fi o ruptură în cadrul familiei.

Potrivit CNN, prințul de Wales le-a întins o ramură de măslin fratelui său și cumnatei sale. El i-ar fi invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture, lui și soției sale, Catherine, cu puțin timp înainte de a merge în fața castelului Windsor pentru a saluta publicul venit acolo. Corespondentul regal al CNN, Max Foster, consideră că acesta este „un moment uriaș”, care este primit extraordinar de bine de public. Este prima dată când publicul i-a văzut pe cei doi frați împreună de la moartea bunicului lor, prințul Philip, în aprilie 2021, și mai ales când cei doi frați, alături de soțiile lor, sunt văzuți în public vorbind și interacționând. Ei au plecat de la Windsor în uralele publicului, nu înainte de a face încă o dată cu mâna mulțimii și de a avea ultimele strângeri de mână cu oamenii din public.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022