Update articol:
Cea de-a zecea editie a Forumului Investitorilor Individuali, organizat de BVB, va avea loc pe 16 noiembrie la București

Adrian Tănase, CEO BVB:  “Când este cel mai bine să investești? Oricând. Cel mai important este să începi și să faci acest lucru constant și pe termen lung”

Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizează cea de-a zecea ediție a Forumului Investitorilor Individuali, eveniment de referinta dedicat investitorilor de retail, pe 16 noiembrie, potrivit unui comunicat

„Forumul Investitorilor este un eveniment de referinta nu doar in calendarul celor care au facut din fenomenul investitional o constanta, ci si in randul celor care abia acum descopera oportunitatile oferite de piata de capital, care capata tot mai multa tractiune pe fondul promovarii la statutul de Piata Emergenta. Sunt adesea intrebat cand este cel mai bine sa investesti? Oricand. Cel mai important este sa incepi si sa faci acest lucru constant si pe termen lung,” a declarat Adrian Tanase, CEO al Bursei de Valori Bucuresti.„In cele zece editii de Forum, numerosi romani au putut primi in cadrul acestor evenimente sfaturi de investitii pentru fondurile economisite de la unii dintre cei mai buni manageri de bani din Romania. Astfel, cei care ar fi investit in actiuni incluse in indicele BET in septembrie 2012 ar fi obtinut un randament in lei de 216% (BET-TR) pana in octombrie 2019 luand in calcul si dividendele oferite de companiile listate. In acesti ani performanta oferita de actiunile principale listate la BVB a depasit cu mult alte tipuri de investitii financiare sau inflatia. Odata cu cresterea gradului de educatie financiara romanii vor descoperi avantajul utilizarii principiului universal de investire – „sa nu pui toate ouale in acelasi cos” – principiu care le va permite sa-si imbunatateasca profitabilitatea investirii fondurilor agonisite cu atata truda,” a declarat Lucian Anghel, Presedintele Consiliului de Administratie al BVB.

Forumul Investitorilor Individuali este un eveniment de referinta organizat de Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 2013, cu misiunea de a populariza piata de capital in randul persoanelor fizice. Forumul este adresat tuturor celor care doresc sa beneficieze de acces direct al speakeri de inalta calitate din domeniul financiare si sa obtina mai multe cunostinte despre ce presupun investitiile directe sau indirecte la bursa. Pentru investitorii de pe piata de capital aflati la inceput, Forumul este o ocazie de a afla de la profesionisti in domeniu informatii valoroase, iar pentru investitorii cu experienta, Forumul este, printre altele, un prilej de socializare cu alti investitori si de impartasire a experientelor de trading.  

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative