Update articol:

Ciolacu: Astăzi se va face echipa care să înceapă să uniformizeze cele două programe de guvernare, al PNL şi al PSD

ciolacu Sursa foto: Facebook.com

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că în cadrul întâlnirii care urmează să aibă loc între social-democraţi şi liberali se va stabili echipa care va uniformiza programele de guvernare ale celor două partide, potrivit Agerpres.

“Astăzi se va face, cred, echipa care să înceapă să uniformizeze cele două programe de guvernare, al PNL şi al PSD, dar va fi o întâlnire şi cu UDMR şi cu minorităţile, fiindcă această alianţă este formată, dacă se reuşeşte, din PSD, PNL, UDMR şi minorităţi”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD.

El a adăugat că în cadrul negocierilor pentru alcătuirea unui guvern trebuie să se respecte ponderile parlamentare şi a menţionat că nu este posibil ca PSD să cedeze către PNL atât funcţia de premier, cât şi pe aceea de ministru de Finanţe.

Ciolacu a afirmat că se va crea un dialog între partide şi pentru modificarea Constituţiei.

“Această modificare nu ţine de coaliţia de guvernare, aici trebuie implicaţi mai mulţi factori şi toate forţele politice”, a menţionat el.

Întâlnirea dintre reprezentanţii PSD, PNL, UDMR şi minorităţi urmează să aibă loc marţi, începând cu ora 13,00, la Parlament.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (02/12/2021)

Notificare - detineri < 5%

MECANICA FINA SA (MECE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ALTUR S.A. (ALT) (02/12/2021)

Litigii -26.11.2021 - versiune limba engleza