Update articol:

Clienții Raiffeisen Bank pot plăti cu Apple Pay

Raiffeisen Bank lansează astăzi Apple Pay, o metodă de plată care transformă plățile mobile oferind simplitate și siguranță clienților. Cu Apple Pay pe iPhone și Apple Watch, clienții pot face cumpărături ușor și rapid la comercianți, oriunde în lume, potrivit unui comunicat de presă.

Securitatea și confidențialitatea sunt foarte importante în Apple Pay. Când clienții folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, numărul de card nu este stocat pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. În schimb, este alocat dispozitivului un număr unic, criptat și stocat în siguranță pe telefon sau smartwatch.

Apple Pay este simplu de activat, iar clienții vor putea beneficia, în continuare, de toate ofertele și avantajele date de cardurile de credit și de debit ale Raiffeisen Bank. Clienții care au un card de cumpărături Raiffeisen Bank pot face inclusiv plăți în rate fără dobândă prin Apple Pay.

Cu iPhone și Apple Watch, clienții Raiffeisen Bank vor putea plăti prin Apple Pay în magazine, restaurante și în multe alte locuri care permit plata contactless. Fiecare cumpărătură cu Apple Pay este autorizată prin Face ID (recunoaștere facială) sau cu o simpla atingere, prin Touch ID (recunoaștere prin amprentă), ori cu parola dispozitivului.

Utilizarea Apple Pay este gratuită, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu telefonul mobil sunt realizate fără taxe sau comisioane.

Raiffeisen Bank a intensificat, în ultimii ani, procesul de simplificare și transformare digitală. Banca a dezvoltat o suită de soluții digitale de creditare, plăți online și plăți cu dispozitive mobile care să răspundă nevoii clienților de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricând.

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/09/2021)

Raport curent conform art. 234 litera i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2021)

Convocare AGOA 27 (28) octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (21/09/2021)

Numire administrator provizoriu