Update articol:
COMUNICAT

Confindustria România: Tehnologia 5G, importantă pentru cetățeni și indispensabilă pentru companiile noastre

Confindutria Romania, telnologia 5G Sursa foto: https://www.facebook.com/ConfindustriaRomania

Confindustria România precizează prin intermediul unui comunicat de presă că are convingerea că România, țară lider în domeniul tehnologiilor și în fruntea clasamentului în ceea ce privește viteza internetului, va elabora un plan de dezvoltare pentru infrastructura digitală și, în special, pentru rețeaua 5G, urmând standardele și regulile Comunității Europene.

Va fi garantată astfel compatibilitatea infrastructurii și vor putea fi exploatate cât mai mult posibil fondurile Next Generation EU, în condițiile îm care Europa dorește să promoveze infrastructura digitală, cu reguli unitare în toate țările UE.

Conform Confindustria România, proiectul 5G este esențial pentru competitivitatea teritorială, această tehnologie fiind importantă pentru cetățeni, indispensabilă pentru companii și necesară pentru țară. Integrarea noilor rețele de fibră optică 5G va influența radical creșterea și dezvoltare diferitelor sectoare.

Este necesar ca România să profite să profite de această oportunitate, exploatând pe deplin potențialul transformării digitale și oferind atât oamenilor, cât și companiilor, servicii noi la care, până de curând, nu ne-am putut fi putut gândi ca realizabile.

Nu este vorba doar de activitate industrială în sine, ci de mobilitatea oamenilor și a bunurilor, de sănătate, educație, turism, administrația publică, siguranța serviciilor pentru cetățeni. Fiecare sector al economiei și al societății ar putea beneficia de servicii digitale inteligente se mai subliniază în comunicat.

Confindustria Romania este o asociație în serviciul întreprinzătorilor italieni din România. A fost creată în anul 2011, dar este activă în România ca Patronat recunoscut de Guvern din anul 2005 ca „Unimpresa România” (activă în România din 2003), susținând și apărând interesele mediului de afaceri italian activ în România.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions