Update articol:

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Podnet Consulting de către Sklepy Komfort

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Sklepy Komfort din Polonia a preluat Podnet Consulting din România, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Podnet Consulting, cu sediul în Oradea, are ca principal obiect de activitate comerţul cu amănuntul de ţesături, produse şi materiale lemnoase şi de construcţie pentru amenajare interioară, activitate realizată prin intermediul celor 21 de magazine marca Proges.

Sklepy Komfort, parte a Grupului Solowow, este specializat în comerţul cu amănuntul de produse pentru renovarea casei, respectiv parchet laminat, parchet, covoare, mochete, uşi, accesorii şi decoraţiuni, desfăşurându-şi activitatea prin intermediul a 148 de magazine situate în Polonia, precum şi prin comerţ online.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea analizată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/10/2020)

Comunicat informare investitori - versiunea in limba engleza

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

COMPA S. A. (CMP) (27/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE 12-13.11.2020 - versiunea in engleza

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020