Update articol:

Florin Cîțu: “Săptămâna viitoare voi încerca să am o întâlnire cu organizaţiile reprezentative din acest sector al economiei”

Sursa foto: Facebook

Ministrul Finanţelor Publice intenţionează să organizeze săptămâna viitoare o întâlnire cu organizaţiile reprezentantive din turism pentru a găsi măsuri suplimentare care să ajute firmele din domeniu să treacă peste această perioadă.

Turismul românesc merită!

În ultimii ani, 1 mai reprezentă începerea sezonului turistic în România.
 
Din păcate, anul acesta, criza generată de COVID-19 a desființat această tradiție.
Cu siguranță săptămâna viitoare voi încerca să am o întălnire cu organizațiile reprezentative din acest sector al economiei.
 
Este sectorul poate cel mai lovit din economie de această criză. Trebuie să găsim și alte măsuri, pe lângă IMM INVEST, plata șomajului tehnic și amânarea ratelor la banca, pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă dificilă.
 
Împreună o să trecem peste aceasta criza și ne vom bucura din nou de concedii în România“, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.
 

Turismul romanesc merită!În ultimii ani, 1 mai reprezenta începerea sezonului turistic în România. Din păcate, anul…

Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 1 mai 2020

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anunţat, la rândul său, sâmbătă, că industria turismului va beneficia de un pachet de ajutor cu o componentă îndreptată spre reducerea costurilor cu energia electrică a hotelurilor şi restaurantelor şi o componentă care vizează capitalul de lucru, respectiv granturi pentru finanţarea cheltuielilor ce vor trebui făcute pentru aranjarea spaţiilor în vederea primirii turiştilor.

Totodată, el a estimat că abia în lunile iulie şi august se va putea face turism pe litoral, dar şi în general în România, iar după ce restricţiile de circulaţie în interiorul localităţilor vor fi ridicate, pe 15 mai, în următoarele două săptămâni se va face o evaluare a situaţiei sanitare şi se vor lua următoarele decizii privind turismul.

Popescu: Sper ca în iulie şi august să se poată face turism de litoral în România; gândim un pachet de ajutor pentru industria turismului

 

 

BVBStiri BVB

COMPA S. A. (CMP) (26/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE12-13.11.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020

TERAPLAST SA (TRP) (26/10/2020)

Raport trimestrul 3 2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/10/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 19 - 23.10.2020

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/10/2020)

Structura actionariat la data de 16 octombrie 2020