Update articol:

Future Energy Leaders România, programul de tineret al CNR-CME, organizează conferința „Women in Energy: diversitatea de gen în sectorul energetic”

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), organizează conferința „Women in Energy: diversitatea de gen în sectorul energetic”.

Femei de succes vor discuta despre diversitatea de gen în sectorul energetic, în data de 27 aprilie, începand cu ora 10.00, în cadrul celei de-a doua ediții a conferinței „Women in Energy”.

Evenimentul din acest an abordează problema diversității de gen în sectorul energetic și aduce modele de femei de succes mai aproape de tânăra generație de femei din energie, inspirând astfel și oferind îndrumare tinerei generații.

Invitații, în calitate de speakeri, care au confirmat deja prezența și care vor împărtăși din experiența lor sunt:

 • Anca Dragu, Președinte Senatul României;
 • Elena Popescu, Director Ministerul Energiei;
 • Doina Vornicu, COO CEZ România;
 • Corina Popescu, CEO Electrica S.A;
 • Anne-Marie Gestin, Vicepreședinte Executiv ENGIE România;
 • Livia Stan, Director Afaceri Corporatiste E.ON România;
 • Melania Amuza, Vicepreședinte Energie Electrică, Asociația Energia Inteligentă;
 • Catalina Nedelcu, Lector Universitar ASE & Coordonator Program Energy MBA, ASE;
 • Dalia Stoian, Project Manager Solar Decathlon EFdeN, Impact Manager FEL România;
 • Cristina Chiriac, Președinte Conaf România.
 • Daniela Șerban, Președinte & Co-fondator Vertik & ARIR;
 • Ancuța Stanciu, Redactor Șef Financial Intelligence.

Invitatul special este domnul Iulian Iancu, Președinte al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Discuțiile vor fi moderate de Ella Ratcu, consilier al CNR – CME și fondatoarea programului Future Energy Leaders România și Adrian Vintilă, Communication & Media Manager FEL România.

“Revoluția energetică nu se poate întâmpla fără femei. Prin urmare, prin organizarea acestui eveniment, ne propunem să sprijinim comunitatea profesională în creștere a femeilor din domeniul energetic, să încurajăm tinerele eleve, studente și profesioniste să dezvolte o carieră în acest domeniu.

FEL România dezvoltă programe care oferă oportunități de networking, încurajează dezvoltarea carierei femeilor care lucrează deja în sector sau care doresc să lucreze în industria energetică”, a declarat Georgian Albu, General Manager FEL România.

Conferința se va desfășura începand cu ora 10:00 și va putea fi urmărită live pe platformele social media Future Energy Leaders România.

Cei interesați se pot înregistra la https://womeninenergy2021.eventbrite.com.

Future Energy Leaders Romania (FEL Romania) este programul de tineret al Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) si face parte din reteaua globala a Future Energy Leaders, dezvoltata de World Energy Council. FEL Romania este o retea de tineri profesionisti ce dezbat idei si dezvolta proiecte. Printre obiectivele programului se numara profesionalizare tinerilor din energie si dezvoltarea competentelor necesare celei de-a 4-a revolutii industriale, cresterea gradului de angajabilitate si prezenta mai mare a tinerilor in pozitii de decizie. FEL Romania isi propune de asemenea sa fie o platforma de comunicare si cooperare intre noua generatie si actuala elita din domeniul energiei, cooperare pe care o consideram vitala pentru o buna dezvoltare a sectorului energetic si modul in care acesta interactioneaza cu alte domenii. FEL Romania isi propune sa accelereze tranzitia catre o economie bazata pe energie curata si reducerea impactul negativ pe care energia il are asupra mediului.

BVBStiri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (18/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 11-15 octombrie 2021

EB TURBO SHORT 0.10/67.50/65.10 (EBWTITS22) (18/10/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 18 si 19 Octombrie 2021

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/10/2021)

Incheiere act aditional la contractul cu Arobs Transilvania Software SA

EB TURBO SHORT 0.10/67.50/65.10 (EBWTITS22) (18/10/2021)

Suspendare tranzactionare - 09:45 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera