Update articol:

NEPI Rockastle anunță ajustarea programului de funcționare al centrelor comerciale la 8 ore

În contextul actual, reprezentanții NEPI Rockastle se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrele comerciale din București – Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de restul centrelor din grup, își vor ajusta programul de funcționare. Acestea vor fi deschise în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketurile și farmaciile vor funcționa după programul normal, potrivit unui comunicat de presă.

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. NEPI Rockastle pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.