Update articol:

OTP Bank România refinanțează Cocor București cu un împrumut de 6,7 milioane de euro

OTP Bank România a semnat recent un contract cu Cocor București, compania care operează centrul comercial situat în centrul vechi al Bucureștiului. Contractul prevede un împrumut care va permite COCOR să refinanțeze un credit de 6,7 milioane de euro care a fost contractat anterior, potrivit unui comunicat. Conform tranzacției, suma va fi rambursată în 10 ani, implicând tranșe lunare egale și păstrarea garanțiilor aprobate de consiliu.

 „Este o plăcere pentru noi să contribuim la finanțarea centrului comercial situat în centrul vechi al Capitalei, primul care a promovat creatorii de modă români și i-a sprijinit pentru a persevera. Oferind acest împrumut magazinului Cocor, sprijinim de asemenea designerii micro antreprenori, lucru care se aliniază strategiei noastre de afaceri”, a declarat Dragoş Mirică, Director general adjunct, Divizia Corporaţii şi Membru al Directoratului în cadrul OTP Bank România.

“Suntem recunoscători că am găsit în OTP Bank România un partener de încredere, puternic și alături de care vom avea o colaborare pe termen lung. Creditul pe care banca ni l-a oferit este o încurajare și un suport pentru a continua să ne dezvoltăm activitatea de retail, precum și pentru a crește numărul clienților noștri ”, a spus Pricopie Cristian, președintele consiliului de administrație al COCOR.

Cu o suprafață închiriabilă de 10.000 mp care găzduiește atât branduri internaționale, cât și creații ale celor mai cunoscuți designeri romani, centrul comercial Cocor găzduieşte, de asemenea, cea mai mare platformă multimedia din Europa Continentală, totalizand 565 mp de ecrane led.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie