Update articol:

Pilotul Titi Aur, infectat cu SARS-CoV-2, este internat în spitalul suport COVID-19 din Bârlad: “Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro, ci ai vrea sănătate”

Pilotul Titi Aur a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2 şi se află internat cu o formă medie de boală în Spitalul suport COVID-19 ”Elena Beldiman” din Bârlad, oraşul său natal.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Titi Aur a povestit ceea ce a simţit când a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus, a vorbit despre profesionalismul cadrelor medicale de la Spitalul “Elena Beldiman” şi le-a mulţumit acestora pentru felul în care îngrijesc pacienţii.

Acesta a scris: “👨‍🔬INGERII DE LA BARLAD

Cunosc spitalul din Barlad din copilarie, am intrat de multe zeci de ori, avand persoane dragi inernate. In ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid.
Ce a insemnat asta?
In prima faza….. Panica. Pe urma intrebarea: si ce trebuie sa facem acum? Si imediat a venit raspunsul: Tot personalul indiferent de specialitate: lnterne, chrurgie, ortopedie, cardiolegie, se va ocupa doar de pacienti covid. S-au creat circuite speciale, s-au adus containere si imediat a inceput treaba. Au fost multe comentarii pentru ca Barladul a ramas fara principalul spital si pacientii noncovid trebuie dusi la Vaslui, dar lucrurile si-au urmat cursul.
Duminica 28 martie eram acasa la Barlad si avand cateva reactii ciudate: senzatie de oboseala, friguri si o usoara tuse, am venit si am facut un test. Rezultatul: Evident pozitiv.
Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro, ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia, etc
Dar inainte de a se instala panica, se implica ei,”INGERII DE LA BARLAD”
De ce le spun asa?
Nu doar pentru ca sunt toti la fel, albi din cap pana-n picioare: medici, asistenti, personalul de la curtenie, receptie, etc,dar sunt de o bunatate extraordinara si explica ficarui pacient ca nimic nu e obligatoriu, dar ca e mai bine asa sau asa, pentu aprox 85% recomandare este sa stea sub tratament acasa, dar pentru 15% trebuie internare.
Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru ca sunt in cei 15% internati, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legatura cu vechiul spital insa cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPTIONAL!
Si, din nou, nu ma refer la partea profesionala, unde este evident ca fac lucruri minunate (au tratat zeci de mii de pacienti) ci ma refer la partea psihologica.
Inainte in spital era asa: doctorul spunea , asistenta scria, iar pacientul trebuia sa taca pentru ca stiau ei ce au de facut. Acum am gasit o cu totul alta politica.
Poate ca exagerez putin, dar as putea spune ca vii cu placere la spitalul covid din Barlad. Daca cuvantul placere este un pic fortat, din motiv covid, cu siguranta cuvantul INCREDERE este corect.
Felicit intraga echipa de la spitalul „Elena Beldiman” din Barlad si sunt sigur ca sistemul nostru de sanatate are o mare sansa cu astfel de oameni inimosi.
BRAVO! INGERII DE LA BARLAD”

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014