Update articol:

PRODAL 94 donează un milion de litri de apă spitalelor din România

În contextul pandemiei Coronavirus COVID-19, compania Prodal 94, unul dintre principalii jucători în piața de băuturi spirtoase din România, donează un milion de litri de apă Carpatina spitalelor de boli infecțioase din România și spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacienților, potrivit unui comunicat de presă.

La nivelul companiei a fost desemnată o echipă operațională dedicată, care coordonează întreg procesul logistic începând cu centralizarea nevoilor și livrarea cantităților necesare de apă și care colaborează îndeaproape cu asociațiile și fundațiile implicate în campanii de ajutorare. Deja au fost făcute primele livrări către cinci spitale din București, iar în zilele următoare vor fi făcute livrări și către spitalele din țară.

Este un moment în care trebuie să susținem prin orice mijloace eforturile medicilor și ale cadrelor medicale din spitalele din România care tratează și oferă asistență medicală specializată, dând dovadă de solidaritate și recunoștință. Gândul nostru se îndreaptă și către pacienți, cărora le dorim să se recupereze cât mai repede și să revină sănătoși alături de cei dragi. În contextul recentei pandemii globale, care afectează și în România calitatea vieții și dinamica întregului sector economic, orice resursă este extrem de utilă, iar noi toți trebuie să dăm dovadă de unitate și responsabilitate, a declarat Florin Rădulescu, Director General, Carpatina S.A. și Lipomin S.A.

BVBStiri BVB

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (26/05/2020)

Precizari privind completarea ordinii de zi a sedintelor AGA 12(15).06.2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (26/05/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGA 12.06.2020

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (26/05/2020)

Clarificari privind A.G.O.A. din 28.04.2020

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (26/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014