Update articol:

SUA încearcă să aprofundeze parteneriatul economic cu Taiwanul, afirmă Jack Sullivan

Jake Sullivan Jake Sullivan

SUA încearcă să-şi aprofundeze parteneriatul economic cu Taiwanul, inclusiv în chestiuni high-tech, a declarat, duminică, consilierul pentru securitate naţională al SUA, Jack Sullivan, la bordul avionului prezidenţial american care se îndrepta spre Japonia, potrivit Agerpres.

Cu prilejul primei sale vizite în Japonia de la începutul mandatului, Biden va participa la un summit al Alianţei QUAD, cu prilejul căruia se va întâlni cu liderii Japoniei, Indiei şi Australiei. Chestiunile de securitate regională vor ocupa un loc de prim-plan în agendă.

“Nu vrem să vedem schimbări unilaterale la status quo şi cu siguranţă nu vrem să vedem o agresiune militară. Şi vrem ca acest mesaj să vină nu doar de la noi, ci de la mai mulţi aliaţi şi parteneri, atât în regiune cât şi dincolo de ea”, le-a spus Sullivan jurnaliştilor aflaţi la bordul Air Force One.

“Încercăm să aprofundăm parteneriatul cu Taiwanul, inclusiv în chestiuni high tech, inclusiv în ceea ce priveşte semiconductorii şi lanţurile de aprovizionare”, a adăugat el.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)