Update articol:

Sun Plaza: Problemele identificate de Autoritatea Națională de Protecție a Consumatorului – ANPC au fost remediate

Restaurantele din Sun Plaza funcționează în acest moment, respectă standardele, iar problemele identificate de Autoritatea Națională de Protecție a Consumatorului – ANPC vineri, 4 octombrie, la finalul zilei, au fost remediate, astfel încât sâmbătă, 5 octombrie, acestea au fost redeschise, după noul control al ANPC, a transmis centrul comercial astăzi.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au aplicat amenzi de 170.000 de lei unităţilor de alimentaţie publică din complexul comercial Sun Plaza şi au retras definitiv de la comercializare produse alimentare în valoare de peste 15.500 de lei (VEZI POZE).
Sun Plaza transmite că, potrivit declarațiilor publice ale președintelui ANPC – Horia Constantinescu, restaurantele din Sun Plaza sunt sigure și funcționează în acest moment.

Comunicatul centrului comercial mai arată: “Centrul Comercial Sun Plaza este preocupat continuu de siguranța vizitatorilor și depune eforturi constante ca aceștia să aibă o experiență plăcută. Regretăm situația neplăcută care s-a creat ca urmare a controlului ANPC de vineri, 4 octombrie.

Urmărim cu atenție și ne asigurăm ca toate aspectele care intră în responsabilitatea noastră să fie îndeplinite și încurajăm acțiunile tuturor instituțiilor abilitate să intervină acolo unde Sun Plaza nu are competență.”

Despre Sun Plaza:

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza are o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (28/05/2020)

Notificare praguri detineri/vot peste si sub 5%

CEMACON SA (CEON) (28/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/05/2020)

Declaratie detineri la emitentul SIF 1

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/05/2020)

Hotarare CA - Fuziunea de principiu a companiilor de distributie din Grup