Update articol:

Tipografia Sunimprof Rottaprint va produce în premiera în România un nou model de capace de aluminiu pentru industria alimentară

Compania a investit peste 520.000 euro în 2019 pentru dezvoltarea de noi produse

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România, anunță adăugarea în portofoliu a unei noi categorii de produse: capacele de aluminiu cu embosare pe margine (rim emboss), devenind astfel primul producător din România.

 Potrivit companiei, capacele de aluminiu sunt des utilizate în industria alimentară pentru ambalarea produselor lactate, apicole, a preparatelor din pește, a dulciurilor și a produselor semipreparate, iar procedeul rim emboss oferă un design premium.

 „Pentru noi, inovația este pe primul loc în activitatea noastră. Încercăm de fiecare dată să ducem industria de etichete și ambalaje la un alt nivel, pe aceeași poziție cu industriile din afară, astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai noi soluții”, declară Cristi Nechita-Rotta, director general Sunimprof Rottaprint.  

 În acest an, Sunimprof Rottaprint a investit peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea unor noi linii de producție. În plus față de capacele de aluminiu rim emboss, compania a investit în producția de cartonașe promoționale înfoliate și a etichetelor cu efect 3D, dar și în inserarea de tag-uri antifurt sub etichetele autoadezive.

Etichetele antifurt cu radio-frecvență (RF) pot fi inserate sub orice etichetă autoadezivă, fără a modifica aspectul ambalajului, indiferent dacă suprafața este curbă sau plată. Un alt avantaj al acestui tip de etichetă este acela că poate fi folosită inclusiv pe produsele care necesită refrigerare sau congelare.

În ceea ce privește cartonașele promoționale înfoliate, acestea au avantajul de a oferi o interacțiune mai mare între consumator și brand, fiind o modalitate eficientă de a atrage atenția asupra unei promoții în desfășurare. Totodată, acestea sunt certificate pentru a intra în contact cu alimentele.

Etichetele cu efect 3D sunt etichete autoadezive care permit prin mișcarea lor, fie dreapta-stânga, fie sus-jos, redarea unui efect prestabilit în momentul realizării design-ului, cu rolul de a face produsul mai atrăgător și mai vizibil pe raft. Acest tip de etichete are mare aplicabilitate în industria vinurilor, în campanii promoționale pentru produse destinate copiilor, dar și ca element de securitate prin redarea unor elemente unice și imposibil de duplicat.   

Sunimprof Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile din România. Cu o experiență de 28 ani, compania cu sediul în Apahida, jud. Cluj, deține în prezent 4 centre logistice în România: Timișoara, Brașov, Ilfov, Pașcani și 2 centre logistice în Ungaria și Germania, în care lucrează peste 270 de angajați. În 2018, Sunimprof Rottaprint a livrat produse în 11 țări din Europa, Asia și Statele Unite ale Americii.

BVBStiri BVB

SOCEP S.A. (SOCP) (02/12/2020)

Corectia valorii dividendului brut per actiune

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (02/12/2020)

Semnarea unui contract de creditare: ProCredit Bank - Dendrio

TURBO LONG ON BRD GROUPE SICIETE GENERALE SA (RCBRDTL3) (02/12/2020)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG - modificare limita variatie din 03.12.2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (02/12/2020)

Incheierea procesului de fuziune a societatilor de servicii energetice

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (02/12/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 - 27.11.2020