Update articol:

Un bărbat deghizat în Hulk a distrus steaua lui Donald Trump de la Hollywood

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles a fost din nou vandalizată. Potrivit mass-media americane, suspectul purta costumul lui Hulk, supereroul din universul Marvel cunoscut pentru forţa sa incredibilă, anunță news.ro.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă şi bărbatul a folosit un tânăcop, potrivit Los Angeles Times.

Distrugerea stelei a avut loc la câteva ore după anunţă că preşedintele Donald Trump şi soţia sa Melania au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

“Orice stea vandalizată sau distrusă, indiferent cui aparţine, va fi înlocuită de Hollywood Historic Trust, o organizaţie caritabilă şi nepartizană”, a declarat într-un comunicat Rana Ghadban, preşedinte al Hollywood Chamber of Commerce, înainte de a adăuga: “Democraţia noastră este bazată pe respectare legilor. Oamenii pot face diferenţa votând şi nu distrugând bunul public”.

De la inaugurarea sa în 2007, steaua lui Trump a fost deja vandalizată de mai multe ori. În septembrie 2015, steaua a fost acoperită cu un mare X galben. În octombrie 2016, un bărbat a distrus cu ciocanul literele numelui Trump. În iulie 2018, cu un târnăcop un alt individ a demolat steaua preşedintelui.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/10/2020)

Comunicat - Indicatori operationali-cheie T3 2020

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (28/10/2020)

Raport privind rezultatele operationale cheie 9 luni 2020

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/10/2020)

Disponibilitate raport trim 3 2020