Update articol:

Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric România și Republica Moldova

Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric România și Republica Moldova www.VitzmanPhotography.com

Începand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupă poziția de Director de Marketing Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare internă, de pe poziția sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, poziție pe care a ocupat-o timp de trei ani, potrivit unui comunicat de presă.

”Venirea lui Valentin pe poziția de Marketing Director al companiei marchează și mai clar orientarea noastră către a răspunde nevoilor concrete și diverse ale partenerilor,” a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România și Republica Moldova. ”Implicarea sa directă in activitati ce tin de imbunatatirea experientei clientilor il poziționează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra actiunilor și investițiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza in urma informatiilor primite din piață,  iar Valentin poate aduce o contributie pozitiva a modului in care gestionam activitatile de marketing avand in vedere vocea partenerilor.

Valentin a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic în organizație și din pozitia precedenta, el funcționând ca un membru cheie al echipei de management, dezvoltând și supervizând implementarea strategiei de calitate a companiei.

”Timp de mai bine de zece ani am ascultat și apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei,” a spus Valentin. ”Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experiența și informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relație cu partenerii nostri.”

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/01/2021)

Etapele procesarii efectelor hotararii AGEA din data de 15.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/01/2021)

Perioada inchisa tranzactionare 28.01.2021 - 26.02.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S2 2020