Update articol:

Virgil Popescu: Săptămâna viitoare, voi prezenta public toate detaliile privind planul de restructurare pentru Complexul Energetic Hunedoara

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anuntat ca, săptămâna viitoare, va prezenta public toate detaliile privind planul de restructurare pentru Complexul Energetic Hunedoara.
El a scris pe Facebook: “Am avut o nouă întâlnire de lucru cu administratorul special al CEH și reprezentanții sindicatului minerilor, pentru realizarea formei finale a planului de restructurare. Am discutat aplicat, prevederile urmând să le includem într-un Memorandum, pe care le voi prezenta în ședința de Guvern. Ulterior, vom face toate demersurile pentru a ne pune de acord și cu Comisia Europeană.
Săptămâna viitoare voi prezenta public toate detaliile privind planul de restructurare și aplicarea prevederilor OUG 60/2019, privind darea în plată a unor active funcționale, precum și stadiul înființării unei noi companii.
Am găsit soluțiile cele mai bune pentru angajații CEH. Așa cum am promis, nu las pe nimeni în urmă și depun toate eforturile pentru ca angajații să fie protejați, iar activitatea companiei să fie reorganizată pe criterii de eficiență economică și energetică.”