Update articol:
COMUNICAT

ABN Systems International lansează gama de căşti profesionale Tellur Voice

ABN Systems International, care deţine brandul Tellur, lansează gama proprie de căşti profesionale, Tellur Voice, destinată centrelor de customer care, spaţiilor business şi home office. ABN Systems își propune să valorifice tendința ascendentă a pieței căștilor profesionale, constatată, în ultimii ani, atât la nivel global, cât și în România, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit studiului „Growth Opportunities in the Global Professional Headset Market, Forecast to 2027”, realizat de Frost & Sullivan, companie de cercetare de piață din SUA, piaţa globală de căşti profesionale a înregistrat venituri în valoare de 1,98 miliarde de dolari în 2020, cu 42,3% mai mult decât în 2019. Estimările specialiştilor arată că piaţa globală de căşti profesionale va înregistra creşteri şi în următorii ani, în 2027 ajungând la o valoare totală de 4,44 de miliarde de dolari, respectiv o creștere cu 15,3% a volumelor vândute. 

În acest context favorabil de piață, căştile profesionale Tellur Voice vor fi disponibile pe piaţa din România, începând de săptămâna aceasta. Ele asigură un sunet impecabil, iar utilizatorii pot beneficia de conversaţii clare, datorită microfonului care anulează zgomotele de fundal. Sunt uşor de utilizat şi au un preţ competitiv. 

Acestea pot fi conectate la orice dispozitiv cu port USB standard sau Type C. Dispun de o telecomandă încorporată ce permite controlul volumului, iniţierea şi finalizarea apelurilor, precum şi setarea în modul mut. Căştile permit o rotaţie de 11 grade, iar microfonul este ajustabil până la 315 grade. Confecţionate din piele sintetică şi având o greutate foarte scăzută, ele oferă un spor de confort la utilizare. 

Căştile profesionale îmbunătăţesc experienţa comunicării, a întâlnirilor online şi nu afectează auzul, dacă sunt folosite intensiv. Dispun de o conectivitate Quick Disconnect, iar cu ajutorul unui adaptor Tellur pot fi conectate la orice PC sau telefon de birou. 

„Lansarea acestei game de căşti profesionale cu fir, Tellur Voice, se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, urmând direcţia extinderii portofoliului de produse Tellur. În ultimii ani, schimbarea modului de lucru al oamenilor la nivel mondial a dus la o creştere a vânzărilor de căşti profesionale în toată lumea. De asemenea, realitatea virtuală, telemedicina, și educaţia online contribuie la această creştere. Ne dorim ca prin această nouă gamă de căşti să aducem un plus de valoare şi confort celor care folosesc în mod intensiv telefonul sau au nevoie de a fi permanent conectaţi online la un PC, pentru comunicarea la serviciu, pentru diferite cursuri, conferinţe și evenimente. Atunci când eşti permanent conectat e important să porţi căşti de calitate superioară, pe care să le poţi folosi uşor, care să nu-ţi afecteze sănătatea şi care îţi asigură o comunicare optimă cu interlocutorii”, afirmă George Barbu, CEO ABN Systems International

Produsele Tellur din portofoliul ABN Systems înregistrează succese de vânzări, de la an la an.  în toate cele aproape 30 de ţări unde se vând. Căştile Tellur au avut creşteri de până la 50% în 2021, aflându-se printre produsele cel mai bine vândute în 2020 şi 2021.

***

Fondată în 2002, ABN Systems International (simbol bursier ABN), deţinătoarea brandului Tellur şi unul dintre liderii pieţei de distribuție a produselor şi accesoriilor IT&C din România, oferă soluţii integrate de mobilitate, infrastructură IT şi de stocare, sisteme de supraveghere video, echipamente şi automatizări industriale. Compania a investit intensiv în automatizarea proceselor, transferul electronic de date, trasabilitatea stocurilor, mărirea capacității de depozitare și întărirea echipei, ceea ce i-a permis, alături de expertiza acumulată în cei peste 19 ani de activitate, să dezvolte parteneriate valoroase cu jucători globali de referință. Cu un portofoliu de peste 30.000 de produse și accesorii IT&C, ABN Systems este prezentă deja pe piețe din circa 30 de țări, de pe 4 continente, și își propune o extindere accelerată a canalelor de vânzare externe, atât prin intrarea pe noi piețe, cât și prin consolidarea celor actuale. 

BVB | Știri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (06/07/2022)

Convocare AGOA&AGEA 11/12.08.2022

Erste Group Bank AG (EBS) (06/07/2022)

Notificare - detineri > 5%

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (06/07/2022)

Raportare conform art. 71 alin. (1) din Legea 24/2017

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (06/07/2022)

Reluare tranzactionare in 07.07.2022, ora 09:45 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 838/06.07.2022 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni SIF4

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

KMGI Informare de presa 06 iulie 20022