Update articol:

Constanţa: Anchetă a procurorilor după nepermiterea efectuării dezinfecţiei pe o platformă maritimă; la bord, identificat un suspect de COVID-19

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în urma unei plângeri formulate pe 6 aprilie de o persoană juridică, referitor la refuzul unor persoane aflate pe o platformă maritimă de a permite efectuarea dezinfecţiei, deşi a fost identificat la bordul acesteia un suspect de infectare cu noul coronavirus.

“Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 al. 2 Cod penal, în cauza înregistrată la 06.04.2020 ca urmare a plângerii formulate de o persoană juridică”, a transmis luni, printr-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Conform sursei citate, ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care “un grup de persoane aflate pe o platformă maritimă refuză să permită efectuarea dezinfecţiei platformei, deşi la bordul acesteia a fost identificată o persoană care a prezentat simptome caracteristice COVID 19”.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020