Update articol:

Dan Barna nu votează, pentru că are Covid, însă colegii lui de la USR-PLUS îi îndeamnă pe alegători să iasă la vot

Copreşedintele USR PLUS, deputatul Dan Barna, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor la Sibiu, nu poate vota, însă următorul pe listă, Marius Vulcan şi primul de pe lista pentru Senat, Claudiu Mureşan, i-au îndemnat pe sibieni să iasă la vot.

Dan Barna a fost testat pozitiv la COVID-19 şi se află în imposibilitatea de a vota chiar şi cu urna mobilă, fiind izolat în Bucureşti, iar domiciliul său este în Sibiu. Barna candidează pentru al doilea mandat de deputat, potrivit Agerpres.

Dan Barna se află în fruntea listei USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de Marius Vulcan, Ioan Plesciuc, Cristian Vîlcu, Daniela Ilie şi Carmen Novac. Candidaţii USR PLUS Sibiu pentru Senatul României sunt: Claudiu Mureşan, Anca Mălaiu şi Traian Belei.

“Am votat pentru Sibiu şi pentru schimbarea României în bine. Am votat pentru un viitor aşa cum ni-l dorim cu toţii. Votul a durat puţin şi s-a desfăşurat în siguranţă. Votul este dreptul şi responsabilitatea noastră şi astăzi îi alegem pe cei care fac legi mai bune şi proiecte pentru cetăţeni”, a declarat Marius Vulcan, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaţilor.

Şi Claudiu Mureşan, primul aflat pe lista pentru Senat al USR PLUS Sibiu, îi îndeamnă pe alegători să voteze.

“Am votat în siguranţă şi rapid. Am fost la vot cu mască, dezinfectant şi pix personal. Aveţi grijă de voi şi mergeţi să alegeţi acum pentru următorii patru ani de Românie bine guvernată. Eu am încredere că vom reuşi împreună să ne construim ţara aşa cum ne dorim şi primul pas e votul de azi”, a spus Claudiu Mureşan.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4