Update articol:

Eturia lansează TravelHubX, platforma ce integrează serviciile de calitate din turism

Travel Hub

Eturia anunță extinderea portofoliului cu TravelHubX, o platformă de rezervări dedicată agențiilor de turism. Cea mai nouă companie a Grupului Eturia integrează oferte și servicii la aceleași standarde înalte de calitate cu care agenția și-a obișnuit deja clienții, potrivit unui comunicat de presă.

Eturia precizează: “Serviciile platformei TravelHubX se adresează agențiilor de turism intermediare care vor să aibă într-un singur loc ofertele turistice de top ale agențiilor organizatoare, precum și ale hotelierilor. Pachetele de vacanță și călătorii, regăsite în platformă, vor îndeplini toate condițiile impuse de Eturia, astfel ca serviciile oferite să fie la standardele de excelență cu care agenția și-a obișnuit deja clienții proprii. Fiind un agregator de oferte, TravelHubX va asigura acces la tarife competitive și parteneriate exclusive, agențiilor care caută cele mai potrivite vacanțe pentru clienții proprii”.

Am început 2021 cu optimism deoarece am reușit să ne adaptăm rapid situației actuale. Mai mult, observăm că acum românii sunt și mai interesați de vacanțele exotice care să îmbine serviciile de calitate cu siguranța, iar acest lucru s-a aliniat astăzi cu investițiile în tehnologie, demarate de Eturia încă din 2019, pentru simplificarea proceselor de business. TravelHubX, deși este o platformă business to business, are în prim plan clientul care alege excelența, valoarea care a definit Eturia încă de la lansare.”, declară Sorin Stoica, cofondator Eturia.

Începând din această săptămână, agențiile de turism pot accesa pachetele Eturia pe TRAVELHUBX.RO.  În următoarea perioadă platforma va continua să fie dezvoltată, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere a varietății de produse. Pe termen scurt vor fi adăugate cele peste 400 de hoteluri direct contractate din portofoliul Eturia, precum și biletele de avion la companii de linie și charter, către destinații exotice, la tarife speciale. Ulterior pachetele de pe TravelHubX vor fi extinse și cu oferte ale altor agenții touroperatoare.

Echipa care coordonează conținutul platformei va selecta ofertele care îndeplinesc standardele de calitate stabilite, va prelua feedback pentru îmbunătățirea platformei și va oferi sprijin constant agențiilor și clienților.

Misiunea noastră este să fim parteneri de business cu cei mai importanți jucători de pe piața turistică și să creștem calitatea pachetelor de vacanță existente pe piață”, mai adaugă Sorin Stoica.

Dezvoltarea TravelHubX a fost făcută după o cercetare riguroasă a pieței actuale. În timp ce investiția inițială a fost de peste 100.000 euro, fondurile alocate până la sfârșitul anului urmează să depășească 250.000 euro, ajungând astfel până la 500.000 euro în 2 ani. Investiţia a fost și va fi destinată, în special, platformei software (development & cloud services) dar şi extinderii către alte pieţe din regiune, începând cu anul 2022.

TavelHubX va conține, pe lângă ofertele altor agenții, toate pachetele create de Eturia, prima agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate de tip tailor-made. Eturia a oferit turiștilor de-a lungul timpului pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.