Update articol:

Festivalul ”Fiestas de Chartagineses y Romanos” din Arad anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Din cauza epidemiei de coronavirus, Consiliul Județean Arad a decis să nu mai susțină, în anul 2020, evenimentul ”Fiestas de Chartagineses y Romanos”, propus de echipa InTimes Concept, asigurându-i pe aceștia de interesul de a organiza acest eveniment atunci când toate condițiile care țin de sănătatea publică vor fi favorabile, potrivit unei adrese transmise organizatorului de către Consiliul Județean Arad.

Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean au reconsiderat lista evenimentelor culturale pe care le vor organiza și susține în acest an. Atenția acestora a fost îndreptată spre evenimentele gândite să se adreseze unui public numeros și în special asupra celor care presupun o mobilitate importantă de oameni în/din China și țările afectate din Europa.

”Sănătatea populației este o prioritate absolută și răspundem astfel apelului instituțiilor guvernamentale care ne-au solicitate sprijinul pentru limitarea proiectelor de mobilitate și a celor care presupun un public numeros”, se mai arată în adresă.

InTimes concept, în parteneriat cu Federația TROPAS Y LEGIONES DE LAS FIESTAS DE CARTHAGINESES Y ROMANOS, plănuiseră să organizeze anul acesta, în Arad, un festival de interes turistic internațional, cu temă istorică. Festivalul ar fi cuprins mai multe perioade și evenimente istorice, cum ar fi războaiele daco-romane.

Anunțul de a fost făcut și pe pagina oficială de facebook a festivalului cartaginez:  ”Având în vedere evenimentele care s-au precipitat în ultimele zile cu privire la apariția diferitelor focare de “Coronavirus Covid-19” care sunt înregistrate în Europa și mai precis în Italia, în urma discuțiilor zilnice cu persoanele însărcinate cu organizarea evenimentului și cu susținerea Guvernului României prin Ministerul Sănătății… Se recomandă amânarea evenimentului la datele indicate”.

BVB | Știri BVB

ARMATURA S.A. (ARM) (19/01/2022)

Calendar financiar 2022

ELECTROARGES SA (ELGS) (18/01/2022)

Modificare Ordine de Zi AGEA si AGOA din 31.01/01.02.2022

MECANICA FINA SA (MECE) (18/01/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

AQUILA PART PROD COM (AQ) (18/01/2022)

Convocare AGA O & E 23.02.2022