Update articol:

Ioan Mircea Paşcu: PSD a ajuns în situaţia de a-şi propune, ca nivel maxim de ambiţie, intrarea în turul 2 al prezidenţialelor

Foto Facebook Foto Facebook

PSD a ajuns în situaţia de a-şi propune, ca nivel maxim de ambiţie, intrarea în turul 2 al prezidenţialelor, spune fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu, precizând că,  după alegeri, partidul trebuie să scape de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală.

”Un partid ca al nostru, care, fie a câştigat, fie a pierdut la mare luptă alegerile prezidenţiale în ultimii 30 de ani, ajunge în situaţia de a-şi propune, că nivel maxim de ambiţie, … intrarea în turul 2 !? De ce nu câştigarea alegerilor?  Sigur, pentru unii, calificarea în turul 2 o fi vreo “performanta”, în condiţiile în care liberalii încep să-şi propună deschis câştigarea alegerilor prezidenţiale incă din … primul tur!”, scrie Paşcu, menţionând: “E clar ca, imediat după aceste alegeri, pe care, iată, nici măcar candidatul nostru nu îndrăzneşte să le vadă câștigate, partidul trebuie sa intre intr-un proces profund de analiza și refacere, scăpând de toți cei care l-au adus in situația actuală!”

Ioan Mircea Paşcu a fost europarlamentar PSD din 2007 și la alegerile europarlamentare el a fost scos de Liviu Dragnea de pe listele social-democraţilor.

La vremea respectivă i-a transmis un mesaj dur șefului PSD, cel care a avut ultimul cuvânt în stabilirea candidaților pentru Bruxelles.

„​Trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigașe, dacă atunci când și așa ai puțini oameni apropiați, să faci tot posibilul să ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat ca fiecare pasăre pe limba ei piere!?”, a scris Pașcu pe Facebook.

În vară, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că îl propune pe  Ioan Mircea Pașcu să ocupe interimar locul de comisar european la Dezvoltare Regională, lăsat vacant de Corina Crețu.

BVB | Știri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (19/01/2022)

Deschiderea a doua noi restaurante

CARBOCHIM S.A. (CBC) (19/01/2022)

Hotarari AGA E 05.01.2022- Versiune in limba engleza

IAR SA Brasov (IARV) (19/01/2022)

Convocare AGAO 23.02.2022

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2022)

Informare asupra Bugetului de venituri si Cheltuieli pentru anul 2022