Update articol:

Liviu Dragnea aruncă bomba: Candidatul PSD la prezidențiale -Gabriela Firea sau Călin Popescu-Tăriceanu

Dragnea
 

Liviu Dragnea a făcut primele declarații după exit-poll. Acesta a spus: ”Le mulțumesc celor care s-au prezentat la vot, în special celor care au votat PSD. Votul de astăzi, nu sunt niște rezultate care să bucure PSD. Trebuie făcute analize foarte rapid, am înțeles că un coleg de-al meu a avut o propunere. În viață mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut. Așa o să fac și acum împreună cu colegii mei, dar eu nu îmi asum astfel de lucruri nici pe Facebook, nici ascuns, ci într-o discuție serioasă în CExN. La referendum am votat, după cum am spus că nu sunt împotriva lui și a temei de la referendum. Întrebările au fost făcute prost, dar în societatea românească nu a fost o dispută privind lupta anticorupție. Dacă vor veni la guvernare cei care au susținut public acest referendum, să vedem dacă vor face ce au spus. 

Nu am spus niciodată că vreau să candidez la funcția de președinte. Mi-au cerut-o mulți oameni. Ce vreau să spun, PSD trebuie să desemneze cât de curând un potențial candidat. ALDE îl susține pe domnul Tăriceanu, trebuie făcută o analiză să vedem care dintre cei doi are cele mai mari șanse să scape România de cel care este la Cotroceni. Nu hotărăsc eu. Analiza cred că trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu-Tăriceanu”. 

Dragnea a menţionat: ”Vina mea este că am acceptat să fiu președintele partidului  în 2015. (…)  În Diaspora alegerile le organizează ambasadele. Vorbim de cozi mari în Marea Britanie, Italia și Spania, unde sunt ambasadori numiți de Iohannis și Cioloș. S-au făcut mult mai multe secții de vot decât au fost până acum. Nu poate să spună cineva că Guvernul a decis să fie cozi în Diaspora. Guvernul a făcut tot ce i s-a cerut de către ambasade. Nu știu să fi fost solicitări de organizare de secții de vot în străinătate și să nu se fi făcut”. 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/07/2021)

Semnare contracte vanzare-cumparare actiuni

OMV PETROM S.A. (SNP) (28/07/2021)

Rezultate financiare semestriale S1 2021 (rezultate individuale OMV PETROM S.A.)

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/07/2021)

Situatia detaliata a investitiilor la 30.06.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (28/07/2021)

Perioada inchisa tranzactionare: 29.07.2021 - 27.08.2021