Update articol:

Mădălina Mezei, noul director general al Tarom pentru patru luni

Foto Facebook Foto Facebook

Consiliul de Administrație al Tarom a numit-o, astăzi, pe Mădălina Mezei în funcția de director general, pentru un mandat de patru luni, potrivit unor surse din piață.

Mădălina Mezei preia funcţia de la Măreşi Cărăvan, care a fost director general interimar timp de 12 zile, pe 7 iunie înlocuind un alt interimar, Florin Susanu. Înainte de Susanu, funcţia a fost ocupată de Wolff Werner-Wilhelm.

Acţionarii Tarom sunt statul român, prin reprezentant al Ministerului Transporturilor – 97,22%, SIF Muntenia – 0,08%, Romatsa – 1,24%, Compania Aeroporturi Bucureşti – 1,46%.         

Schimbări au avut loc recent și în CA-ul companiei.

Într-o AGA ţinută pe 24 mai 2019, acţionarii au luat act de demisia lui Mircea Tudosie cu data de 16.05.2019 din funcţia de administrator provizoriu şi au aprobat revocarea din funcţia de administrator provizoriu a Elisabetei Luiminiţa Ivan.        

Ulterior, în aceeaşi AGA, acţionarii  Tarom au votat numirea în funcţiile de administratori provizorii pe patru luni cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice până la şase luni a Elenei Baltag Kuzmanovic şi Ene Alina Denisa.

Noul CA al Tarom este, conform site-ului Tarom: 

         

Site-ul Tarom: Mareşi Cărăvan – noul director general al companiei Tarom, în locul lui Florin Susanu