Update articol:

Ministerul Energiei are trei propuneri noi pentru Consiliul de Supraveghere Hidroelectrica (vezi CV-urile candidaților)

Carmen Radu, Membru directorat FRC, Mihai Liviu Mihalache, director general Direcția de administrare a participațiilor statului în energie din Ministerul Energiei, și Cătălin Vlăduț Popescu, șef cabinet directorat SAPE candidaează alături ce actualii membri CS

Ministerul Energiei a transmis trei propuneri noi pentru alegerile membrilor Consiliului de Supraveghere (CS) Hidroelectrica, programate pentru AGA din 5 februarie. Acestea sunt: Carmen Radu, Membru directorat Fondul Român de Contragarantare fost director în ASF și fost președinte EximBank, Mihai Liviu Mihalache, director general Direcția de administrare a participațiilor statului în energie din Ministerul Energiei, și Cătălin Vlăduț Popescu, șef cabinet directorat Societatea de Administrare a Participațiilor din Energie (SAPE). 

Alături de aceștia, pe lista de candidați figurează actualul CS al companiei, respectiv: Andreea Lambru, Andreea Negru, Karoly Borbely, Gabriel Andronache, Dorin Liviu Nistoran și Cristian Nicolae Stoina. Și în dreptul acestora apare că sunt susținuți de Ministerul Energiei. Astfel, Ministerul ar susține 9 candidați pentru 6 locuri din CS (VEZI CV-urile candidaților).

Fondul Proprietatea îl susține în continuare pe Daniel Naftali, proaspăt ales în CS, în locul Oanei Truță.

Pe 5 februarie, va avea loc o nouă AGA Hidroelectrica, unde vor fi alegeri pentru un CS cu mandat de patru ani, prin metoda votului cumulativ.

Ministerul Energiei a solicitat suplimentar aprobarea formei de mandat ce va fi încheiat cu membri CS.

Ministerul Energiei are 80% din Hidroelectrica, iar FP 20%.

 

Daniel Naftali este singurul membru nou în Consiliul de Supraveghere provizoriu al Hidroelectrica

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020