Update articol:

Nici regina Elizabeth a II-a şi nici soţul său prinţul Philip nu şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pielii lui Archie, fiul lui Meghan Markle şi prinţului Harry, anunţă Oprah Winfrey că i-a spus ducele de Sussex

Meghan Markle Palatul Buckingham Captura CBS

Nici regina Elizabeth a II-a şi nici soţul său, prinţul Philip, nu au participat la conversaţii în cadrul familiei regale britanice în care s-au exprimat îngrijorări cu privire la culoarea pielii fiului lui Meghan Markle şi prinţului Harry, înaintea naşterii copilului, declară luni Oprah Winfrey, relatează AFP, potrivit news.ro.

În cadrul unui interviu acordat de către Meghan Markle şi prinţul Harry prezentatoarei vedete Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a declarat că unii membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă bebeluşul, în prezent în vârstă de doi ani.

Prinţul Harry i-a spus prezentatoarei că aceste declaraţii nu au fost făcute de către regină sau de către prinţul consort.

El nu a precizat identitatea persoanei care a deschis acest subiect, ”dar a vrut să se asigure că eu ştiu (…) că nu este vorba nici despre bunica sa şi nici despre bunicul său”, a declarat animatoarea emisiunii CBS This Morning.

Meghan Markle – care este metisă – a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pe care urma să o aibă pielea copilului lor, pe când era însărcinată cu Archie, care împlineşte doi ani în mai.

După difuzarea, duminică seara (ora locală) a confesiunilor-şoc ale ducesei de Sussex şi soţului său, prinţul Harry, întreaga lume se întreabă cine a făcut aceste declaraţii rasiste care pătează familia regală.

Aceste confidenţe, făcute în emisiunea starului de televiziune Oprah Winfrey de către Meghan Markle şi prinţul Harry au efectul une iadevărate bombe în Regatul Unit.

Ele relevă un portret sumbru al monarhiei britanice, ţinta unui tir susţinut de acuzaţii – care merg de la lipsă de sensibilitate şi până la rasism.

Interviu Meghan Markle: Bârfele au condus-o la gânduri de sinucidere şi automutilare; Casa Regală avea „îngrijorări” cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea fiului ei

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (12/04/2021)

Completarea ordinii de zi a AGOA din data de 28(29).04.2021 si B.V.C. 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (12/04/2021)

Actualizare lista preliminara persoane propuse pentru functia de administrator

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (12/04/2021)

Actualizare si completare materiale AGOA 29.04(04.05).2021