Update articol:

Noile modele din seria Redmi Note 10 sunt disponibile începând de astăzi în oferta Vodafone

Noile modele din seria Redmi Note 10 sunt disponibile începând de astăzi în oferta Vodafone
  • În perioada 3 – 30 iunie, clienții Vodafone pot beneficia de o ofertă specială pentru smartphone-urile Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S

Vodafone România a inclus în oferta sa noile modele de smartphone-uri din seria Redmi Note 10 lansate astăzi de Xiaomi: Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S. În plus, Vodafone este singurul operator de telecomunicații care oferă, în acest moment în România, telefonul Redmi Note 10S, potrivit unui comunicat de presă.

Redmi Note 10 5G are integrat un procesor MediaTek Dimensity 700 cu suport pentru dual sim 5G și modem integrat, totodată telefonul oferind un consum eficient de energie. Smartphone-ul Xiaomi are ecran AdaptiveSync DotDisplay de 6.5” și o rată de refresh de 90Hz, fiind astfel capabil să se adapteze automat conținutului afișat – de la 30Hz sau 60Hz pentru vizionare de filme sau news feed-ul platformelor social media și până la 90Hz pentru gaming. Astfel, sunt garantate o experiență plăcută și o utilizare optimă a bateriei.

Redmi Note 10 5G este dotat cu o cameră principală de 48MP, cameră macro de 2MP și senzor de profunzime de 2MP ce asigură fotografii de calitate. Telefonul dispune de un acumulator de 5,000mAh cu încărcare rapidă la 18W.

Al doilea model al seriei lansate astăzi, Redmi Note 10S, este echipat cu ecran AMOLED DotDisplay de 6.43” și vine cu un design modern și minimalist, senzor de amprentă lateral, încărcător rapid de 33W, un senzor de lumină de 360 de grade și două difuzoare. Camera principală de 64MP a lui Redmi Note 10S vine cu îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară și doboară recorduri în materie de rezoluție.

Noua gamă de telefoane Xiaomi poate fi achiziționată din magazinele Vodafone, dar și de pe www.vodafone.ro. Spre exemplu, Xiaomi Redmi Note 10S este disponibil la un preț de 6 euro pe lună împreună cu un avans de 9 euro la abonamentul RED 14. În perioada 3 – 30 iunie, clienții Vodafone pot beneficia de o ofertă specială pentru smartphone-urile Redmi Note 10 5G și Redmi Note 10S. Mai mult, exclusiv online, timp de o săptămână de la momentul lansării, Vodafone România oferă Xiaomi Redmi Note 10S 128GB DS 4G împreună cu un cadou reprezentat de căștile Mi True Wireless Earbuds Basic 2.

***

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 – și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 48 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 31 martie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 123 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

BVBStiri BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (23/06/2021)

Initiere procedura de selectie auditor financiar

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (23/06/2021)

Decizia ASF nr. 800/22.06.2021

WTI LIGHT SWEET TURBO SHORT 1/70/68 (EBWTITS37) (23/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 24 si 25 Iunie 2021