Update articol:

Premierul a solicitat ministrului Transporturilor să devanseze termenul de lansare a licitaţiei pentru drumul expres Galaţi – Brăila

Premierul Viorca Dăncilă i-a solicitat, vineri, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să devanseze termenul pentru lansarea licitaţiei publice pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de construcţie a drumului expres Galaţi – Brăila, potrivit Agerpres.

Aflată în vizită la Galaţi, Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă, că termenul iniţial pentru lansarea licitaţiei era sfârşitul lunii august, însă a precizat că a solicitat ministrului de la Transporturi ca procedura de licitaţie să fie lansată până la sfârşitul lunii iulie. 

De asemenea, până la sfârşitul lunii august, trebuie lansată licitaţia şi pentru construcţia centurii municipiului Galaţi. 

“Am solicitat astăzi domnului ministru Cuc ca drumul expres Galaţi – Brăila, licitaţia pentru proiectare şi execuţie să fie scoasă la sfârşitul acestei luni. Deci … vreau o devansare cu o lună de zile, iar pentru cele două proiecte vom urmări foarte atent care este parcursul”, a afirmat Dăncilă. 

BVB | Știri BVB