Update articol:

Redport Capital achiziţionează peste un hectar de teren în zona Petrom City

redport capital
Redport Capital a achiziţionat 10.800 de metri pătraţi de teren şi 4.700 de metri pătraţi de depozite într-o tranzacţie cu o valoare de 3,2 milioane de euro, vânzătorul fiind reprezentat de HAVI Logistics, una dintre cele mai mari companii de transport şi logistică de pe plan local, a anunţat joi compania, potrivit Agerpres.

Terenul şi depozitele aferente sunt amplasate în imediata vecinătate a The Level Apartments, proiect rezidenţial premium dezvoltat de Redport Capital în nordul Bucureştiului, în zona Petrom City. Cele 130 de apartamente din faza a doua a proiectului au fost finalizate recent şi sunt în curs de livrare, fiind vândute în procent de aproximativ 95%. În total, The Level Apartments a însumat 175 de apartamente în urma unor investiţii de 16 milioane de euro.

“Continuăm investiţiile într-o zonă pe care practic am pariat primii, în 2017, prin demararea primei faze din The Level Apartments. Am achiziţionat astfel o nouă proprietate, care va întări poziţia grupului Redport pe piaţă, oferindu-ne noi oportunităţi de dezvoltare pe termen lung, prin care vom asigura randamente solide pentru partenerii şi investitorii noştri. Credem în potenţialul pieţei rezidenţiale locale şi vom continua să ne concentrăm pe nevoile clienţilor finali şi să aducem permanent inovaţie în proiectele noastre”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, managing director şi acţionar majoritar al grupului Redport.

Compania a fost asistată în tranzacţie de consultantul imobiliar SVN Romania şi de Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, printr-o echipă coordonată de Valentin Creaţa, în ceea ce priveşte aspectele legale. Havi Logistics a fost asistată de compania de consultanţă imobiliară Colliers International şi de Muşat & Asociaţii pe componenta legală.

“Suntem la a patra tranzacţie semnificativă în zona Străuleşti – Petrom City, care va deveni unul dintre principalii poli de dezvoltare imobiliară din Bucureşti, cu numeroase proiecte de prestigiu anunţate. Peste 5.000 de unităţi locative ar putea fi dezvoltate în zonă iar Redport Capital a luat deja o opţiune serioasă înspre a fi una dintre principalele companii care vor regenera urban această vastă zonă a Capitalei,” a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I şi The Level Apartments II şi a mai achiziţionat recent şi un teren de peste 4.000 de metri pătraţi de la Antrepriza Construcţii Montaj nr. 4 Bucureşti, amplasat în aceeaşi zonă cu The Level Apartments. Cosmin Savu-Cristescu este şi fondator al societăţii de investiţii imobiliare ENCORE Capital Trust SA.

SVN România este unul dintre cele mai mari jucători activi pe piaţa de consultanţă imobiliară din România şi liderul detaşat al segmentului rezidenţial.

Compania are şi trei birouri regionale, în Braşov, Cluj – Napoca şi Covasna şi mai desfăşoară activităţi şi în Constanţa, Sibiu şi Oradea. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 1.600 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (12/07/2024)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica 05.07.2024

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (12/07/2024)

Decizie CA cu privire la rezultatele majorarii capitalului social

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (12/07/2024)

VAN la data de 30 iunie 2024