Update articol:

Vista Bank Romania (fosta Marfin Bank), înscrisă în Registrul ASF, în vederea prestării de servicii și activități de investiții

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat, ieri, înscrierea instituției de credit Marfin Bank (Romania) S.A. în Registrul ASF, la solicitarea Băncii Naționale a României, în vederea prestării de servicii și activități de investiții, potrivit unui comunicat.

Din 21 mai, Marfin Bank Romania, parte a Grupului Vardinogiannis, și-a schimbat numele în Vista Bank Romania, după cum a anunțat banca, luni, într-o conferință de presă.

Redenumirea băncii este ultimul pas al unui proces aprofundat de consolidare a afacerii, care a inclus majorarea de capital de 30 milioane de euro din luna septembrie a anului trecut, extinderea echipei manageriale, precum și perfecționarea portofoliului de produse și servicii, potrivit unui comunicat.

Noua Vista Bank Romania se adresează companiilor medii și persoanelor fizice cu venituri peste medie, în special companiilor cu vânzări între 3 – 50 de milioane de euro și persoanelor fizice cu venit lunar net de peste 5.000 de lei.

Vista Bank Romania se situează pe locul 22 din cele 35 de bănci din România în funcție de valoarea activelor, iar obiectivul pe termen scurt este dublarea cotei de piață până la 1% și crearea unui model de afaceri profitabil și durabil pentru a putea participa la viitoarea consolidare a pieței.

Marfin Bank devine Vista Bank și țintește dublarea cotei de piață până la 1%, pe termen scurt (vezi declarații conducerea băncii)

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021