Update articol:

Beatrice Rancea, în juriul celei mai intense competiții din România: „Îmi place dansul”

Beatrice Rancea

Beatrice Rancea va face parte din juriul  competiției „Îmi place dansul”,  un show-ul electrizant care va face deliciul telespectatorilor cu cele mai interesante demonstrații de dans, în această toamnă, la Kanal D.

Beatrice Rancea, personalitate marcantă a lumii artistice din  România, va face parte din Juriul show-ului ce va aduce telespectatorilor Kanal D, din toamnă, cea mai electrizantă competiție a dansului. Din pasiunea pentru dans, în toate formele lui, vine și numele acestui show ce va da dependență românilor de toate vârstele: „ÎMI PLACE DANSUL”!

Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciați regizori de spectacole de teatru și operă, atât în țară, cât și în străinătate. A montat zeci de producții, dansul reprezentând o componentă importantă a acestora.

A desfășurat o activitate prodigioasă ca balerină profesionistă până la 30 de ani, vârsta la care, în urma unui accident ce i-a afectat ireversibil genunchiul, a fost nevoită să își regândească traseul carierei. Nu a renunțat la scena, ci s-a orientat spre regie și a îmbogățit viziunea regizorală cu perspectiva ludica și plină de pasiune a dansului. A avut numeroase apariții în show-uri TV de succes și în 
toate contextele în care s-a manifestat, a fost evidentă dragostea pe care o poartă dansului, această formă de expresie atât de sensibilă, expansivă și, în același timp, supusă disciplinei mentale și corporale.
În prezent, Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Naționale din Iași, activitate în cadrul căreia îmbină pasiunea pentru scenă, calitățile de organizator și dorința de a aduce oamenilor, prin activitatea acestei instituții de cultură, cât mai multă bucurie estetică, spirituală.

„Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a exista. Îmi doresc ca, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentați, daruiți dansului, care sa impresioneze telespectatorii prin evoluțiile lor. Îmi doresc, de asemenea, ca această emisiune să reprezinte lozul lor câștigător în pariul cu scena, cu viața”, a declarat Beatrice Rancea.
Kanal D le pregatește telespectatorilor, pentru această toamnă, „ÎMI PLACE DANSUL”, un show total ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. 
Concurenții își vor demonstra calitățile artistice într-o gama variată de stiluri de dans, iar evoluțiile lor vor fi însoțite de cele mai tari hituri ale momentului. Jurați exigenți vor evalua performanța candidaților pe parcursul emisiunii.
Castingul pentru „ÎMI PLACE DANSUL” este în plină desfășurare.
Toți cei care își doresc să demonstreze măiestria în dans în fața țării întregi sunt invitați să se înscrie la casting accesând pagina casting.kanald.ro [1]. Îi așteaptă o serie de provocări, adrenalină competiției și frumusețea unui show de televiziune total.
Ritm, evoluții de dans excepționale, muzică bună, tensiune și concurenți motivați să își demonstreze talentul, toate acestea îi așteaptă pe telespectatori, din toamnă, la Kanal D, odată cu lansarea celei mai intense competiții a dansului: „ÎMI PLACE DANSUL”.