Update articol:

CEZ Vânzare menţine suspendată activitatea Centrelor sale de Relații cu Clienții

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, precum și birourile din Timișoara, Iași și Reșița, își mențin suspendată activitatea pe toată perioada stării de urgenţă, ca o măsură suplimentară de precauţie şi responsabilitate, potrivit unui comunicat de presă.

Compania precizează: “Furnizorul de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare ia în continuare toate măsurile pentru protejarea angajaților și clienților săi, menţinând suspendate activităţile care implică aglomerări de spații și contactul direct între angajați și clienți.

Pentru păstrarea legăturii directe cu furnizorul, clienții CEZ sunt încurajați să utilizeze mijloacele de comunicare online:

  • Portalul şi aplicaţia mobilă MYCEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi aici.
  • Info Linia CEZ, 0251 929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).

  • Chatul cu un consultant CEZ Vânzare

Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

 

BVB | Știri BVB

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (07/07/2022)

Solicitare completare ordine de zi AGA 29.07(01.08).2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (07/07/2022)

Raportare detineri sub pragul de 10% din totalul drepturilor de vot

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021