Update articol:

Daniel Zamfir: “PNL a anunțat că va ataca la CCR Legea dării în plată”

Senatorul Daniel Zamfir. Senatorul Daniel Zamfir.

PNL a anunțat că va atacă la CCR Legea dării în plată, a spus senatorul Daniel Zamfir, iniţiatorul legii care a fost votată ieri de Camera Deputaţilor.   Ieri, legea a fost depusă  la Secretarul general al Camerei Deputaţilor pentru exercitarea dreptului de sesizare asupra constitutionalitatii legii. 

Daniel Zamfir a scris: «Vor să întârzie aplicarea legii pentru ca în timpul asta băncile să poată să mai câștige bani ruinând oameni. Eu am găsit potrivit cuvântul mizerabili. Iată ce spuneau la votarea legii dării în plată, în 2016, două specimene:
Ludovic Orban, la vremea aia deputat PNL ,și Ioan Cupșa, deputat, cel care va redacta acum contestația la CCR. Cum de vă mai răbdă Pământul, distrugătorilor de destine! Ruinați cu cinism sute de mii de familii de români! Mizerabililor!

Ludovic Orban, în 2016: “Astăzi, Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege foarte important, privitor la realatia dintre banca și client. Conform acestei legi, o persoană care a luat un credit garantat cu un imobil, dacă nu poate să mai ramburseze creditul, poate să își stingă integral acest credit prin cedarea imobilului către bancă. Proiectul de lege a fost inițiat de colegul meu, deputatul PNL Daniel Cătălin Zamfir (cu un puternic sprijin din partea avocatului Gheorghe Piperea ), a fost sprijinit în prima faza de grupurile PNL, după care a obținut susținerea și celorlalte grupuri parlamentare. Ne-am confruntat cu o opoziție feroce din partea BNR și a asociației băncilor. Pentru a intra în vigoare, legea mai trebuie promulgată de președintele Johannis.»

 

MIZERABILII PNL a anuntat ca va ataca la CCR Legea darii in plată. Vor sa intarzie aplicarea legii pentru ca in timpul asta bancile sa poata sa mai castige bani ruinand oameni. Eu am gasit potrivit cuvantul mizerabili. Iata ce spuneau la votarea legii darii in plata, in 2016, doua specimene: Ludovic Orban, la vremea aia deputat PNL si Ioan Cupsa, deputat, cel care va redacta acum contestatia la CCR. Cum de va mai rabda Pamantul, distrugatorilor de destine! Ruinati cu cinism sute de mii de familii de romani! Mizerabililor!Ludovic Orban, in 2016: “Astazi, Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege foarte important, privitor la realatia dintre banca si client. Conform acestei legi, o persoana care a luat un credit garantat cu un imobil, daca nu poate sa mai ramburseze creditul, poate sa isi stinga integral acest credit prin cedarea imobilului catre banca. Proiectul de lege a fost initiat de colegul meu, deputatul PNL Daniel Catalin Zamfir ( cu un puternic sprijin din partea avocatului Gheorghe Piperea ), a fost sprijinit in prima faza de grupurile PNL, dupa care a obtinut sustinerea si celorlalte grupuri parlamentare. Ne-am confruntat cu o opozitie feroce din partea BNR si a asociatiei bancilor. Pentru a intra in vigoare, legea mai trebuie promulgata de presedintele Johannis.”#vremdreptate #faraAbuzuri #tinemcuRomania

Publicată de Daniel Catalin Zamfir pe Joi, 30 aprilie 2020

 

 

CREDERE: Debitorii vor avea posibilitatea de a obține în instanță o soluție de reechilibrare a contractului, judecătorul fiind obligat să dispună o măsură dacă sunt îndeplinite anumite praguri prevăzute în lege

 

Daniel Zamfir: Darea în plată – cu criterii de impreviziune- a fost votată în Camera Deputaților

 

 

BVB | Știri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (21/01/2022)

Rezultate subscriere majorare capital social

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

VES SA (VESY) (21/01/2022)

Convocare AGAO 21/22.02.2022 - varianta in limba Engleza