Update articol:

Finanțare de până la 85% din încasările viitoare estimate, pentru comercianții online, printr-un produs TBI Bank și NETOPIA Payments

Comercianții online pot obține finanțare de până la 85% din încasările viitoare estimate pentru o perioadă de până la 12 luni, în baza istoricului de încasări prin NETOPIA Payments din ultimul an, prin Merchant Cash Advance, un produs lansat de TBI Bank, prin subsidiara TBI Leasing, și NETOPIA Payments.

Mechant Cash Advance este o soluție complet digitală de finanțare, portrivit unui comunicat de presă. Magazinele online care utilizează soluțiile NETOPIA Payments pot obține finanțare în lei de la TBI Leasing, iar procesul de accesare a finanțării presupune un minimum de documente, fără a fi necesare garanții suplimentare. Aprobarea are loc în aceeași zi, iar banii sunt transferați în contul bancar al comerciantului, rambursarea finanțării fiind complet automatizată.

TBI Bank operează în Bulgaria, România și Germania, ca parte a 4finance, lider în creditarea digitală.

NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească. În prezent, peste 8.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (16/04/2021)

Completare Convocare AGAO 28 (29).04.2021 versiune limba engleza

Patria Bank Obligatiuni 2028 EUR (PBK28E) (16/04/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014